Mesut Özil hack'lendi

Türk asıllı Alman futbolcu, Mesut Özil’in Instagram hesabı hack’lendi. Hacker, Mesut’un eski sevgiisi Mandy Capristo ile olan bir fotoğrafını paylaştı.

Mesut Özil hack'lendi
03 Temmuz 2017 - 12:48 - Güncelleme: 03 Temmuz 2017 - 12:52

Arsenal’in yıldızı Mesut Özil’in dün akşam saatlerinde Instagram hesabı hack’lendi. 

İngiltere’de futbol hayatına devam eden yıldız oyuncu ile eski şarkıcı sevgilisi Mandy Capristo’nun bir fotoğrafı yayınlanarak,  “Biliyorum, her şeyi batırdım Mandy. Ancak seni daima seveceğim’’ ifadelerine yer verilirken büyük şaşkınlık yaşandı. Çünkü Arsenalli oyuncu  bir süredir Türkiye güzeli Amine Gülşe ile birlikte.  


AÇIKLAMA YAPTI

Bu olaydan bir süre sonra Instagram hesabının hack’lendiğini Twitter’dan duyuran yıldız oyuncu, “Instagram hesabım hack’lendi. Takımım ve ben bunun üzerine çalışıyoruz” şeklinde bir post attı.


Yaklaşık yarım saat sonra hesabına yeniden kavuşan Özil, Amine Gülşe ile bir fotoğrafını Twitter’dan paylaşarak, “Hesabımın ele geçirildiğini görmüş olmalısınız. Takımıma ve Instagram’a hesabımın kontrolünü geri almamda yardımcı oldukları için çok teşekkür ederim. Medya için üzgünüm ama hikayeleri ve yanlış başlıkları ortadan kaldırma zamanı. Hikaye bir yalan haberdir”’ açıklamasında bulundu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum