Moldova - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ?

A Milli Takımımız EURO 2020 Grup Elemeleri'ndeki 6. maçında deplasmanda Moldova ile mücadele edecek. Peki Türkiye - Andorra maçı nerede, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Moldova - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ?
17 Ağustos 2019 - 04:04 - Güncelleme: 08 Eylül 2019 - 14:59

A Milli Futbol Takımımız EURO 2020 Elemeleri H Grubu'ndaki 6. maçında deplasmanda Moldova ile karşılaşacak.

10 Eylül Salı günü Moldova'nın başkenti Kişinev'deki Zimbru Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama saati 21:45.

Hakem İtalyan Massa

Mücadeleyi İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Massa yönetecek. Karşılaşmada Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Alberto Tegoni üstlenecek. Maurizio Mariani ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.İki takım arasında 25 Mart'ta Eskişehir'de oynanan grup eleme maçını Türkiye, Hasan Ali Kaldırım, Cenk Tosun (2), Kaan Ayhan'ın golleriyle 4-0 kazanmıştı.

İlk maçı 4-0 kazanmıştık

İki takım arasında 25 Mart'ta Eskişehir'de oynanan grup eleme maçını Türkiye, Hasan Ali Kaldırım, Cenk Tosun (2), Kaan Ayhan'ın golleriyle 4-0 kazanmıştı.

İzlanda'ya 3-0 yenildiler

A Milli Takımımız 7 Eylül Cumartesi günü İstanbul'da Andorra'yı 1-0 yenerek puanını 12'ye çıkarttı ve averajla ikinci sıradaki yerini korudu.

Moldova ise 5. maçında deplasmanda İzlanda'ya 3-0 mağlup oldu. Moldova'nın 5 maç sonunda 3 puanı bulunuyor.

Cengiz Ünder, Oğuzhan ve Okay kadrodan çıkartıldı

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 10 Eylül'de deplasmanda Moldova ile karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktör Şenol Güneş, aday kadroyu belirledi.

Roma'ya transfer olan Mert Çetin ile Trabzonsporlu Abdulkadir Parmak, ilk kez ay-yıldızlı ekibin aday kadrosuna davet edildi.

Sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Hasan Ali Kaldırım, Emre Taşdemir, Ozan Kabak, Abdülkadir Ömür ve Caner Erkin ise kadroda yer almadı.

Milli Takım antrenmanında sakatlanan Cengiz Ünder ve Oğuzhan Özyakup'la birlikte sakatlığı geçmeyen Okay Yokuşlu da aday kadrodan çıkartıldı.

27 oyuncunun yer aldığı kadro şu şekilde:

Kaleci: Mert Günok, Sinan Bolat, Gökhan Akkan, Uğurcan Çakır

Defans: Mehmet Zeki Çelik, Nazım Sangaré, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Yıldırım Mert Çetin, Umut Meraş, Emre Kılınç

Orta saha: Efecan Karaca, Abdulkadir Parmak, Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Yunus Mallı, Yusuf Yazıcı, Deniz Türüç, Hakan Çalhanoğlu

Forvet: Cenk Tosun, Güven Yalçın, Enes Ünal, Kenan Karaman


YORUMLAR

  • 0 Yorum