Muharrem Usta'dan Giulano ve Gustavo Gomez açıklaması

Trabzonspor'un başkanı Muharrem Usta gündeme dair açıklamalar yaptı. Usta, Paraguaylı savunmacı Gustavo Gomez haberlerini yalanlarken Giulano'yu zamanında istediklerini belirtti.

Muharrem Usta'dan Giulano ve Gustavo Gomez açıklaması
19 Ağustos 2017 - 21:42

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Fenerbahçe ile Trabzonspor bilindiği gibi Giulano transferinde karşı karşıya gelmişti. Fenerbahçe, oyuncuyu kiralamak üzereyken devreye giren Trabzonspor nedeniyle oyuncunun bonservisini almıştı. Bu transferden sonra ortaya birtakım iddialar daha atıldı. İddialara göre Trabzonspor, Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Milan forması giyen Paraguaylı savunmacı Gustavo Gomez ile anlaşma aşamasına kadar geldi. Ancak Muharrem Usta tüm bu iddialara son noktayı koyacak bir açıklama yaptı.

Usta yaptığı açıklamada "Bizim Gustavo Gomez için herhangi bir girişimimiz olmadı. Bundan sonra da olmayacak. Gomez, bizim gündemimizdeki bir futbolcu değil. Giulano'ya ilgimiz olmuştu ancak o da rekabeti kızıştırmak için değildi. Gerçekten istemiştik. Ancak Gomez konusunda ortaya atılan iddialar asılsız" sözlerini kullandı. 

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın yarın oynanacak karşılaşmada Ülker Stadyumu'na gitme kararı aldığı öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum