Nabil Dirar: Kazanmaya devam etmek istiyoruz

Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın 90+3'üncü dakikasında galibiyet golünü kaydeden Nabil Dirar karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. “İnanmaya ve kazanmaya devam etmek istiyoruz.” diye Dirar şöyle konuştu:

Nabil Dirar: Kazanmaya devam etmek istiyoruz
25 Ağustos 2019 - 00:48 - Güncelleme: 25 Ağustos 2019 - 16:59

Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın 90+3'üncü dakikasında galibiyet golünü kaydeden Nabil Dirar karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. “İnanmaya ve kazanmaya devam etmek istiyoruz.” diye Dirar şöyle konuştu: 

“Bugün gol attığım için oldukça mutluyum. Galibiyet golü olduğu için ayrıca sevinçliyim. Bizim açımızdan zor bir maç oldu. Çok fazla enerji verdik. Her şeyimizi sahaya yansıtmaya çalıştık. Özellikle son dakikalarda rakibi daha fazla ittik ve neticede golü bulduk. Çok şükür bugün hem gol attım hem de takım olarak iyi bir görüntü sergiledik. İnanmaya ve kazanmaya devam etmek istiyoruz. Takım oyuncusu olmaya gayret ediyorum. Hocama güveniyorum hocam da bana güveniyor. İhtiyaç olan her yerde oynamaya çalışıyorum. Oynadığım pozisyonlarda da kendi yüzde yüzümü sergilemeye çalışıyorum.” 

YORUMLAR

  • 0 Yorum