Nasri'den büyük itiraf

Antalyaspor'un dünyaca ünlü oyuncusu Samir Nasri transferi ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kendisini isteyen kulüpler arasında Galatasaray ve Beşiktaş'ın da olduğunu söyledi.

Nasri'den büyük itiraf
09 Ekim 2017 - 11:48

Sezon başında Antalyaspor’a gelen Samir Nasri, transferi gerçekleşmeden önce önce görüştüğü takımları açıklarken, “Marsilya, Lyon, Milan, Beşiktaş, Galatasaray ve Antalyaspor ile görüştük. Seçim oldukça doğal yapıldı. Çok iddialı bir projeydi ve Menez'in orada olduğu gerçeği vardı. Beni her gün aradı. Oldukça ısrarcıydı” ifadelerini kullandı.

“İNGİLTERE’DE KALMAK İSTEDİM”

Fransız yıldız Canal Plus'a verdiği röportajda, Paris Saint Germain'den iki kez teklif aldığını belirterek, “Onlarla iki kez görüştüm. Leonardo oradayken Arsena Wenger ile görüştü. Wenger, Manchester City veya Manchester United'dan çok PSG'ye gitmemi tercih etti ancak kısa kestik. İngiltere'de kalmak istedim. Bir diğeri de Laurent Blanc geldiği zaman. Cavani'yi aldıkları yazdı” diye konuştu.

“RENCİDE EDİCİ”

Nasri, milli takıma çağırmayan Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps hakkında da açıklamalarda bulundu. Fransız oyuncu, “Bir bütün halinde olmayan ve dürüst davranmayan insanlarla sorun yaşıyorum. Adımı listede görmemektense, ‘Seni bu sebeplerle çağırmıyorum, sana güvenmiyorum’ demesini beklerdim. En azından açık olurdu. Bunu biraz rencide edici buldum. Teknik direktörüm değilken beni arardın veya benimle konuşurdun, şimdi neden yapmıyorsun? Bu rencide edici” dedi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum