Neustadter'den Ersun Yanal'a sitem

Fenerbahçe'deki sözleşmesi sona eren ve sarı-lacivertli kulüpten ayrıldığını açıklayan Rus savunmacı Roman Neustadter, ülkesinin EURO 2020 elemelerinde San Marino ile oynayacağı karşılaşma öncesinde medyanın sorularını yanıtladı. 31 yaşındaki stoper, Ersun Yanal'a sitem etti.

Neustadter'den Ersun Yanal'a sitem
02 Haziran 2019 - 17:17

Fenerbahçe'deki sözleşmesi sona eren ve Sarı Lacivertli kulüpten ayrıldığını açıklayan Rus stoper Roman Neustadter, ülkesinin EURO 2020 elemelerinde San Marino ile oynayacağı karşılaşma öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

31 yaşındaki savunmacı, hakkında çıkan transfer dedikoduları ve geleceğiyle ilgili konuşurken teknik direktör Ersun Yanal'a da sitem etti. İşte Neustadter'in birbirinden çarpıcı açıklamaları:

"Şu anda teklifler hakkında konuşmayacağım. Rusya'dan konuştuğum kişiler 'İstersen gel.' diyorlar. Ancak şu anda bunları düşünmüyorum. Önümde hâlâ iki hafta var. Sonrasında da dinlenip geleceğimle ilgili bir karar vereceğim."

"Bu sezon 30'dan fazla maça çıktım ama daha çok oynamak isterdim. Yeni hoca geldiğinde bana güvendiğini söylemişti, sonrasındaysa her şey değişti. Yanılmıyorsam yeni hocayla 5 ya da 6 maça çıkabildim."

"Şahsen Fenerbahçe'de iyi oynadığımı düşünüyorum. Aksi hâlde Stanislav Cherchesov beni Dünya Kupası'ndan sonra milli takıma çağırmazdı. Her şeyi olması gerektiği gibi yaptım ama kötü bir sezon geçirdik. Ama bireysel performansım iyiydi."

YORUMLAR

  • 0 Yorum