Obradovic: Sorumluluk oyuncularda

Fenerbahçe Doğuş’un dün gece Unicaja Malaga karşısında aldığı mağlubiyetin ardından FBTV’ye açıklamalarda bulunan koç Zeljko Obradovic, maçta yaptıkları top kayıplarına dikkat çekti. Sırp hoca, çözümün ise hatalara bakıp, daha iyi çalışmaktan geçtiğini belirtti.

Obradovic: Sorumluluk oyuncularda
13 Ekim 2017 - 12:23

 Fenerbahçe Doğuş’un Sırp hocası Obradovic, Malaga mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. 

Obradovic, “Tam beklediğimiz gibi bir maç oldu. Malaga şu ana kadar oynadığı gibi bir maç oynadı. Savunmada çok agresiftiler, tam saha presle oynayarak bizi sıkıştırdılar” dedi.

Sırp teknik adam, “Çok sayıda top kaybı yapmamızı sağladılar. 13 top kaybımız var ve bu çok yüksek. Bizden fazla hücum ribaundu aldılar ve serbest atışlarda da daha iyiydiler. Bu şekilde olmamalı” ifadelerini kullandı.

“En önemlisi geçen sene yaşadığımız şeyleri ne kadar çabuk unutursak, bizim için o kadar iyi olur” diyen sarı-lacivertlilerin çalıştırıcısı, “Biz yeni bir takımız. Herkes bize karşı çok farklı motivasyonla oynayacak. Daha güçlü olmamız lazım” şeklinde konuştu.

“Çok derin bir kadromuz var” diyen Obradovuc, “Bütün sorumluluk oyuncularda. Herkes kaç dakika oynayacağını kendisi belirler. Çözüm çok kolay. Hatalarımıza bakıp daha iyi çalışmamız gerekiyor” diyerek sözlerini noktaladı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum