Osmanlıspor teknik direktörü Bülent Uygun'dan yurt dışı kamp eleştirisi

Gelecek sezon hazırlıklarını diğer takımların aksine ülkemizde sürdüren Osmanlıspor’da teknik direktör Bülent Uygun, yurt dışında kamp yapmama sebebini açıkladı.

Osmanlıspor teknik direktörü Bülent Uygun'dan yurt dışı kamp eleştirisi
21 Temmuz 2017 - 12:41 - Güncelleme: 21 Temmuz 2017 - 12:47

Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor, takımların yurt dışı kamplarını yaptıkları bu süreçte Türkiye’de kalıp, burada çalışmalarını sürdürme kararı almıştı. Bu kararın arkasındaki nedeni yurt dışındaki tutum olarak örneklendiren Uygun, kamp ve takım hakkında açıklamalarda bulundu.

Uygun, "Osmanlıspor olarak Avrupalıların, siyonizmin bize uyguladığı politikaya karşı bir tepkiydi. Hem Türk halkı hem de Osmanlıspor olarak, bunu göstermemiz gerekiyordu. Dolayısıyla böyle bir tepki verdik. O yüzden de yurt dışında planladığımız bütün kamp programlarını iptal ettik" ifadelerine yer verdi.

Uygun, "Belki maç anlamında diğer takımlarımız yurt dışında olduğu için sıkıntı çekiyoruz. Ancak birbirilerimizle oynamaktansa rakiplerle oynamayı tercih ediyoruz. Bununla ilgili tabii bazı çalışmalar yapılması da gerekiyor. Ülkemizde çok güzel yerlere sahibiz. Fakat sahalarımız yok. Otellerimiz dünyanın en güzel otelleri. Zaten doğamızı anlatmamıza gerek yok. O anlamda bir planlama olursa belki daha da güzel olacak. Hiçbir zaman yurt dışına gitme ihtiyacımız doğmayacak ama şu an itibarıyla burada olmaktan ve bunun keyfini yaşamaktan mutluyuz"

HEDEF AVRUPA

Osmanlıspor’un hedeflerinde hep Avrupa olduğunu dile getiren Uygun, "Hedefsizlik asla başarıyı getirmez. Dolayısıyla hepimizin bir hedefi var. Osmanlıspor'un, geçen sezon Avrupa kupalarında gösterdiği başarı gerçekten mükemmeldi. Dolayısıyla bunu başarabilecek bir kadro yapısına sahibiz" açıklamasını yaptı.

 

Osmanlıspor, bugün TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Ankara temsilcisi bu maçla Kızlcahamam kampını noktalayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum