Ozan Tufan'a kötü haber

Gelecek sezonda iddialı bir kadro oluşturup üç kulvarda da sportif başarı hedefleyen Fenerbahçe’de yepyeni bir orta saha kurgulanıyor.

Ozan Tufan'a kötü haber
27 Mayıs 2017 - 09:51 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 12:04

Bu sezon orta saha ve forvet oyuncularından istediği verimi alamayan Fenerbahçe, sezon öncesinde bu bölgeleri revize etme kararı aldı.

Gelecek sezon takımın başına büyük ölçüde Aykut Kocaman’ın geçecek olması transfer operasyonlarının rotasını belirlerken, gözden çıkartılan oyuncularda Kocaman’ın gözetiminde olacak.

Mehmet Ekici’yi kadrosuna katan sarı-lacivertli takım, Valbuena ve Malinovsky transferinde sona çok yakın. Durum bu şekilde gelişince Fenerbahçe’nin orta sahadaki mevcut oyuncularından kalabalık bir tablo meydana çıktı.

YOL GÖZÜKTÜ

Takımın dinamosu Mehmet Topal’ın yeri garanti olurken, 8 milyon euro bonservis ödenerek alınan Josef Kocaman’dan şans bekleyecek. Orta sahada Ozan Tufan için tehlike çanları çalıyor.


İki sezondur Pereira ve Advocaat’a Ozan’ı oynatması konusunda baskı yapan yönetim, bu tutumundan vazgeçerek yeni sezonda oyuncuya kredisini kendisinin yaratmasını isteyecek.

Sezonda gösterdiği performans ve yaşadığı sakatlık sonrasında grafiği dibe vuran genç isim, beklentileri karşılamaktan uzak olmasının yanı sıra antrenman temposu ve sürekli kilo problemi yaşaması da bardağı taşırdı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 38 maça çıkan Ozan, 5 gol, 3 asistle katkı sağladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum