Panzer Şili'yi deviremedi

Rusya’da devam eden 2017 Konfederasyonlar Kupası B Grubu 2. maçında Almanya ile Şili 1-1 berabere kalarak, gruptan çıkmayı son maçlara bıraktılar. 4 puanı bulunan iki takım da birer puanla gruptan çıkacak.

Panzer Şili'yi deviremedi
22 Haziran 2017 - 22:44

Son dünya şampiyonu Almanya, FIFA 2017 Konfederasyonlar Kupası ikinci maçında Şili ile berabere kaldı. 

Karşılaşmaya iyi başlayan Güney Amerika takımı daha 6. dakikada yıldızı Sanchez ile öne geçti. 

Çabuk toparlanan Panzerler, oyunda dengeyi sağladı. Maçın ilk yarısının sonlarını yaklaşırken Almanlar aradığı golü buldu. Dakikalar 41’i gösterirken Lars Stindl ülkesi adına beraberliği sağlayan golü ağlara bıraktı. 

İkinci yarıda karşılıklı ataklar vardı. Almanya karşılaşmanın sonlarına doğru ataklarını yoğunlaştırsa da karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. 

Panzerler gruptaki ilk maçında Avustralya'yı 3-2 mağlup ederken, Şili de Kamerun’un 1-0 ile geçmişti. İki takım da 4’e puana ulaşıp, Pazar günü oynayacakları son maçları beklemeye başladı. 

Pazar günü Almanya-Kamerun, Şili ise Avustralya ile karşı karşıya gelecek. İki karşılaşma da saat 18.00'de başlayacak...

FIFA Konfederasyonlar Kupası'na, cumartesi günü oynanacak iki karşılaşma ile devam edilecek. A Grubu'nda Meksika-Rusya ve Yeni Zelanda-Portekiz maçları oynanacak. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum