Pepe: Beşiktaş'ta olmak bir şans

Bugün İspanya’ya kamp çalışmalarına giden Beşiktaş’ta takıma burada katılan yeni transfer Pepe, “Burada olmaktan dolayı çok gururluyum. Bu hafta tek çalışacağım, önümüzdeki haftanın başında takıma katılmayı düşünüyorum” dedi.

Pepe: Beşiktaş'ta olmak bir şans
23 Temmuz 2017 - 23:12

Siyah-beyazlıların yeni transferi Pepe, bu takımda yer almanın gururunu yaşadığını açıkladı. 

Beşiktaş'ın İspanya'da Marbella Futbol Merkezi'ndeki idmanında ilk kez yeni takımıyla çalışma fırsatı bulan Portekizli yıldız, çalışma sonrası yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu belirterek, “Takımla ilk idmana çıktım. Teknik ekip olsun, takım arkadaşlarım olsun, herkesle tanıştım. Burada olmaktan dolayı çok gururluyum” ifadelerini kullandı 


“ONLAR İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

İdman öncesi takım arkadaşlarına bir konuşma yapan Pepe, “Beşiktaş'ta olmak benim için bir şans. Bu şansı bana tanıdıkları için, aralarına aldıkları için herkese teşekkür ettim. Onlar için çalışacağımı söyledim. Sıkı çalışarak çok iyi bir sene geçirebiliriz” diye konuştu. 


Kendisi için en önemli konunun iyi karşılanması olduğunu vurgulayan Pepe, “Hem kulüp hem takım arkadaşlarım beni çok iyi karşıladı. O iyi karşılanmadan sonra doğal olarak her şey kendiliğinden gelecektir” yorumunda bulundu.

“HOCAM KARAR VERECEK”

Son durumuyla ilgili bilgi veren Portekizli milli oyuncu, “Fizik olarak tabii ki şu anda takımla aramda fark var. Bu hafta tek çalışacağım, önümüzdeki haftanın başında takıma katılmayı düşünüyorum. Tabii ki hocamızın ve kondisyonerin kararı” şeklinde konuştu.


MADRİD’DEN SELAM VAR

Pepe, transferinin ardından milli takımdan arkadaşları Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos ve Ricardo Quaresma gibi isimlerden kendisine nasıl tepkiler geldiği sorusuna, “İmza attığım günden bu yana çok kişi mesaj attı. Real Madrid'den arkadaşlarım iyi dileklerini ilettiler. Yeni bir sayfa açıyorum ve yeni bir kültür tanıyacağım. Beşiktaş'ın hedefleri doğrultusunda her gün sıkı çalışıp hep beraber mutlu olmak istiyoruz” cevabını verdi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum