Pogba'dan Real Madrid açıklaması

Manchester United'ta oynamaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Pogba, "Dünya üzerinde Real Madrid'e gitmeyi istemeyecek çok az oyuncu vardır... Takımın teknik direktörünün Zidane olması Real'i daha da çekici hale getiriyor. Şu anda Manchester'dayım. Kulübümde mutluyum. Ancak geleceğin neler getireceğini bilmiyorum..." yorumunu yaptı.

Pogba'dan Real Madrid açıklaması
21 Mart 2019 - 16:01

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba milli takım kampında medyaya geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Manchester United'ta oynamaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Pogba, "Dünya üzerinde Real Madrid'e gitmeyi istemeyecek çok az oyuncu vardır... Real Madrid, herkes için bir rüya. Artık teknik direktör olarak Zidane var ve o, tüm futbolcular ve tüm çocuklar için bir hayal. Takımın teknik direktörünün Zidane olması Real'i daha da çekici hale getiriyor. Şu anda Manchester'dayım. Kulübümde mutluyum. Ancak geleceğin neler getireceğini bilmiyorum..." yorumunu yaptı.

2015-2016 sezonu başında Juventus'tan Manchester United'a dünyanın en pahalı oyuncusu olarak transfer edilen 26 yaşındaki Paul Pogba bu sezon başında Jose Mourinho ile önemli problemler yaşamış, Portekizli teknik adamın ayrılmasının ardından göreve gelen Solskjaer'le birlikte ise Premier Lig'in en başarılı isimlerinden biri olmuştu.

Pogba'nın bu sezon Manu formasıyla 40 maçta 18 gol, 4 asisti bulunuyor.

Öte yandan geçtiğimiz hafta İngiliz basınında yer alan haberlerde Zidane'ın Paul Pogba'yı gelecek sezon Real Madrid orta sahasında düşündüğü yazılmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum