Chelsea, City'nin yıldızını istiyor

Forvet transferi için arayışlarını sürdüren Chelsea, Manchester City'de geleceği belirsiz olan Sergio Agüero'yu gündemine aldı.

Chelsea, City'nin yıldızını istiyor
17 Temmuz 2017 - 17:09

SPremier Lig'in son şampiyonu Chelsea, forvet transferi için rotayı Sergio Agüero'ya çevirdi. Sky Sports'un haberine göre Maviler, City forması giyen Arjantinli forvetle ciddi şekilde ilgileniyor. 


HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADILAR

Antonio Conte, Diego Costa ile yola devam etmeme kararı almış ve Chelsea, forvet arayışlarına başlamıştı. Ancak İngiliz devi bu konuda hayal kırıklığı yaşadı. Zira Romelu Lukaku, Andrea Belotti ve Alvaro Morata'yı gündemine alan Maviler, hiçbir oyuncuda mutlu sona ulaşamadı. 


GUARDIOLA İSTEMİYOR

Geçtiğimiz sezon başında City'nin başına geçen Pep Guardiola, Sergio Agüero'yu ilk seçenek olarak düşünmemiş ancak yaşanan sakatlıklar sonucu Arjantinli yıldızdan faydalanmıştı. Bu yaz da aynı sorunları yaşayan 29 yaşındaki forvetin Manchester ekibinden ayrılması bekleniyor. 

KARİYER SEZONUNU YAŞADI

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sorunlara rağmen performansını en üst düzeyde tutan Agüero, çıktığı 45 maçta 33 kez fileleri havalandırarak kariyer sezonunu yaşadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum