PSG çıldırdı! Neymar için transfer rekorunu kıracaklar

Transferin sakin ekiplerinden PSG, Barcelona forması giyen Neymar için 222 milyon Euro’luk çılgın bir teklif yapmak için hazır.

PSG çıldırdı! Neymar için transfer rekorunu kıracaklar
18 Temmuz 2017 - 13:02 - Güncelleme: 18 Temmuz 2017 - 13:10

Önceki sezonlara göre bu yaz transfer döneminde sakin kalan PSG, sessizliğini tüm rekorları altüst edecek bir hamle ile bozmaya hazırlanıyor. Fransız ekibinin Barcelona forması giyen Neymar için çılgın bir teklif yapmak için hazırlandığı iddia ediliyor. 

222 MİLYON EURO 

İspanyol basınından Sport gazetesine göre PSG, Neymar ile anlaşmaya varılması halinde Barcelona’yı ikna etmek için uğraşmadan 222 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödeyerek Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmayı planlıyor. Ayrıca yine Sport’a göre Paris ekibi, Neymar’a yıllık 30 milyon Euro maaş önerecek. 


BABASI, PSG BAŞKANIYLA GÖRÜŞECEK

Dün yine İspanyol medyasında AS gazetesinde çıkan habere göre Neymar’ın babasının önümüzdeki hafta PSG Başkanı Nasser El-Khelaifi ile bir araya geleceği ve oğlunun transfer şartlarını yüz yüze görüşeceği iddia edilmişti.

POGBA'NIN REKORUNU KIRAR

Eğer PSG, iddia edildiği gibi Neymar için 222 milyon Euro öderse bu rakam futbol tarihinin gelmiş geçmiş en yüksek transfer bedeli olarak kayıtlara geçecek ve şu anda 105 milyon Euro ile en pahalı oyuncu olan Paul Pogba'nın bedelini ikiye katlayacak.

39 GOLE KATKI VERDİ

Geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla tamamı ilk 11 olmak üzere 45 maça çıkan çıkan Neymar, 20 gol atarken 19 da asist yaptı. Brezilyalı yıldız, takımına toplamda 39 gol katkısı verdi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum