Rıdvan Dilmen: Şahane bir 100 dakika oldu

Dilmen, "Şahane bir 100 dakika oldu. Trabzonsporlular beraberliğe üzüldü. Beşiktaşlılar ise buruk bir sevinç yaşıyor. Ufak hatalara rağmen hakem mükemmele yakın maç yönetti." ifadesini kullandı.

Rıdvan Dilmen: Şahane bir 100 dakika oldu
16 Aralık 2018 - 22:10

NTVSpor yorumcusu Rıdvan dilmen 2-2 biten Beşiktaş-Trabzonspor maçını Yüzde Yüz Futbol programında değerlendirdi:

Dilmen'in öne çıkan yorumları şu şekelde:

"Şahane bir 100 dakika oldu. Trabzonsporlular beraberliğe üzüldü. Beşiktaşlılar ise buruk bir sevinç yaşıyor. Ufak hatalara rağmen hakem mükemmele yakın maç yönetti."

"Ljajic fena değil ama Güven çok etkisiz kaldı. Lens'in de, Quaresma'nın da çok topla buluşması ve soğumaması lazım."

"Trabzonspor ofansif kadroyla oynayan takımlardan biri. Çok iyi fizik gücünüz olacak, coşkulu olacaksınız. Trabzonspor'un fizik gücü çok yüksek değil ama coşku problemi hiç yaşamıyorlar."

"Çok hızlı oynanan bir maçta hoca ufak tefek hatalar yapmış olsa da mükemmele yakın bir maç yönetti. Oyuncular kadar koştu en az. Gördüğünü çalmaya çalıştı"

"Beşiktaş'ın Galatasaray kadar şampiyonluk şansı var. Malatyaspor'dan daha fazla şansı var."

"Kadro değişime gidiyor, oyun iyi değil, perşembe mağlup olmuşsun ama Galatasaray kadar şansı var. Bu işte ben hala varım diyor Beşiktaş"

"Beşiktaş'ta Pepe gitti, daha da gidecek bir sürü futbolcu var. Bütün kulüpler sıkıntı yaşıyor. Haftaya maçlar bitiyor. Transfer taarruzları başlayacak. Bir kural gelmeli bu işe."






YORUMLAR

  • 0 Yorum