Rize'de Karaman devri sona erdi

TFF 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor'da son haftalarda alınan kötü sonuçlar üzerine teknik direktör Hikmet Karaman, Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile bir araya geldi.

Rize'de Karaman devri sona erdi
06 Ekim 2017 - 02:22 - Güncelleme: 06 Ekim 2017 - 02:40

TFF 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Çaykur Rizespor'da son haftalarda alınan kötü sonuçlar üzerine teknik direktör Hikmet Karaman, Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı ile bir araya geldi. İstifasını sunan tecrübeli teknik adamın futbolcu ve yöneticilerle vedalaştığı öğrenildi. Hikmet Karaman'ın istifasını kabul eden yönetimin açıklama yapacağı belirtildi. 

3'ÜNCÜ KARAMAN DÖNEMİ SONA ERDİ 

Çaykur Rizespor'da 1998-1999 sezondan görev alan ve play off finalini kaybettikten sonra ayrılan Hikmet Karaman, yeşil-mavili ekibe 2002-2003 sezonunda yeniden dönmüş ve Çaykur Rizespor'u şampiyon yaparak Süper Lig'e taşımıştı. Hikmet Karaman, Süper Lig'de ise 19'uncu hafta sonunda alınan kötü sonuçların ardından istifa etmişti.

2014 yılının Aralık ayında Çaykur Rizespor Karaman'ı yeniden teknik direktörlük görevine getirmiş ama geçen sezon Süper Lig'e veda edilmişti. Bu sezon TFF 1'inci Lig'e ilk 4 maçta 4 galibiyet alarak çok iyi başlayan yeşil-mavililer oynadığı son 3 maçta 2 mağlubiyet 1 beraberlik almıştı. 

KARAMAN'IN YERİNE ADAYLAR 

Çaykur Rizespor'da Hikmet Karaman'la yolların ayrılmasının ardından yerine gelebileceği konuşulan adaylar şunlar; Sergen Yalçın, Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum