Robben: 4-5 yıl daha oynayabilirim

Sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan Robben, "Oynamaya devam etmek istiyorum ama sakatlıklar ne kadar izin verecek bilmiyorum. En az 4-5 yıl daha oynayabilirim" diye konuştu.

Robben: 4-5 yıl daha oynayabilirim
20 Mayıs 2019 - 12:06 - Güncelleme: 22 Mayıs 2019 - 16:26

Almanya Bundesliga'da Dortmund'un önünde şampiyon olan Bayern Münih'in Hollandalı yıldızı Arjen Robben önemli açıklamalarda bulundu.

Sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan ve adı sık sık Türk takımlarıyla da anılan Robben, "Oynamaya devam etmek istiyorum ama sakatlıklar ne kadar izin verecek bilmiyorum. En az 4-5 yıl daha oynayabilirim" diye konuştu.

"Hep kupalar için mücadele ettim..."

Zirveye oynayan bir takımda forma giymek istediğini söyleyen 35 yaşındaki yıldız futbolcu, "Kariyerim boyunca hep kupalar için mücadele ettim. Bu yüzden ilk 8'e girmek için mücadele eden bir takımda oynayabilir miyim? Bilmiyorum. Kariyerimi Avrupa'da sürdürme seçeneğim var. Teklifler aldım. ABD'de olabilir." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih ile 305 maça çıkan Robben, 143 gol, 101 asistlik katkı sağladı.

Kariyerinde PSV Eindhoven, Real Madrid, Chelsea gibi üst düzey takımlarda da forma giyen Hollandalı yıldız, Bavyera ekibi ile Şampiyonlar Lig'i dahil olmak üzere tam 18 kupa kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum