Robinho: Hak edilmiş bir galibiyetti

Medipol Başakşehir'in ilk golünü atan ve Fenerbahçe karşısında alınan galibiyette önemli rol oynayan Brezilyalı yıldız, "Sivas'ta daha çok orta sahadaydım, burada ise en ileri uçta oynuyorum. Sivas'ta da varımı yoğumu vermeye çalışıyordum, burada da aynı şekilde." diye konuştu.

Robinho: Hak edilmiş bir galibiyetti
09 Mart 2019 - 21:22

Spor Toto Süper Lig'de 25. Hafta'nın en önemli maçında lider Medipol Başakşehir Fenerbahçe'yi 2-1 yenerken ilk gol Brezilyalı Robinho'dan gelmişti.

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Robinho şöyle konuştu:

"Öncelikle golü attığım için mutluyum, sonrasında kazandığımız için çok daha mutluyum. Fenerbahçe mükemmel bir takım, mükemmel oyunculardan kurulu. Bugünkü galibiyet sonuna dek hak edilmiş bir galibiyetti, bu galibiyeti takımımıza getirdiğimiz için çok mutluyuz."

"Bugün alınan üç puan inanın şampiyonluk yarışında çok önemliydi. Fenerbahçe'nin ligdeki yerinin hiç önemi yok. Çok büyük bir takım, birçok iyi takımdan da puan almayı başardılar. Hak edilmiş bir galibiyetti, şampiyonluk yolunda çok önemliydi."

"Ben ne olursa olsun iki takımda da (Sivas ve Başakşehir) en sevdiğim işi yapıyordum: Futbol oynamak. Futbol oynamaya aşığım. Sivas'ta daha çok orta sahadaydım, burada ise en ileri uçta oynuyorum. Sivas'ta da varımı yoğumu vermeye çalışıyordum, burada da aynı şekilde."


YORUMLAR

  • 0 Yorum