Rodrigues için yeni bir iddia daha

Fenerbahçe yıllık olarak Garry Rodrigues'e kiralama ücreti ödememiş olsa bile 2 yıl sonunda Yeşil Burun Adaları vatandaşı olan forveti 5 milyon euro karşılığında kadrosuna katacak.

Rodrigues için yeni bir iddia daha
23 Temmuz 2019 - 13:40

Fenerbahçe'nin Suudi Arabistan'ın Al Ittihad takımından 2 yıllığına kiraladığı Garry Rodrigues ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı.

Al Ittihad’ın eski başkanı Adullah Al-Haili, Garry Rodrigues’in kiralanmasıyla ilgili olarak Fenerbahçe’den her yıl için 2.5 milyon euro alacaklarını ve oyuncunun maaşını da sarı-lacivertli külübün ödeyeceğini bildirdi.

Fenerbahçe’nin Rodrigues’i bedelsiz kiraladığı şeklinde yapılan açıklama, Suudi Arabistan’da Al İttihad Kulübü’ne yönelik soruşturma açılmasına neden olmuştu.

Spor Genel Otoritesi Başkanı Prens Abdülaziz bin Türki El Faysal da, Al İttihad yönetiminden bu konuyla ilgili açıklama beklediğini ileten bir mektup yazmıştı.

Al Faysal’ın mektubuna Garry Rodrigues’in eski başkanı Anamar bin Abdullah Al-Haili’den cevap geldi. Al Haili, Rodrigues’in sezonluk 2.5 milyon euro kiralama bedeliyle Fenerbahçe’ye kiralandığı ve ücretin 2 sezon sonunda ‘Zorunlu satın alma opsiyonu’ olarak Fenerbahçe tarafından ödeneceğini bildirdi.

Bir başka bakış açısıyla Fenerbahçe yıllık olarak Garry Rodrigues'e kiralama ücreti ödememiş olsa bile 2 yıl sonunda Yeşil Burun Adaları vatandaşı olan forveti 5 milyon euro karşılığında kadrosuna katacak.

Ayrıca oyuncunun sezonluk ücretinin yüzde 60’ının Al İttihad tarafından ödeneceği iddialarını da yalanlayan Al Haili, “Tüm ücreti Fenerbahçe ödeyecek” yorumunda bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum