Ronaldo'nun yerine üç süper alternatif

Real Madrid'den ayrılacağını açıklayan Cristiano Ronaldo'nun yerine İspanyol ekibi, iki süper alternatif buldu.

Ronaldo'nun yerine üç süper alternatif
17 Haziran 2017 - 17:30 - Güncelleme: 17 Haziran 2017 - 17:39

Bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde zafere ulaşan Real Madrid'de geçtiğimiz günlerde Cristiano Ronaldo hakkında vergi kaçırma sebebiyle açılan soruşturmanın sonuçları her geçen gün büyüyor. 

RONALDO'NUN YERİNE ÜÇ YILDIZ

Soruşturma açılmasının ardından kulübü kendisine yeteri kadar destek olmamakla eleştiren ve Real Madrid'den ayrılma kararı alan Cristiano'nun nereye gideceği çok konuşulurken, İtalyan medyası Portekizli yıldızın yerine gelebilecek isimleri belirledi.

Calcio Mercato'nun haberine göre İspanyol devi, Cristiano Ronaldo'nun ayrılması durumunda Juventus'un yıldızı Paulo Dybala ve Monaco'nun süper genci Kylian Mbappe'yi transfer etmek için uğraşacak. Eğer Eflatun-Beyazlılari bu iki hedeften eli boş dönerse rotayı Bayern Münih'in golcüsü Robert Lewandowski'ye çevirecek. 

DYBALA İÇİN ÇOK UĞRAŞILMASI GEREK

Adı daha önce de Real Madrid ile anılan ancak bu söylentilerin ardından Juventus ile olan sözleşmesini 2022 yılına kadar uzatan Dybala için İspanyol devi, Ronaldo'dan gelmesi beklenen 200 milyon Euro'luk gelirin bir kısmını kullanabilir. 


MBAPPE, RONALDO'NUN HALEFİ OLABİLİR

Ayrıca geçtiğimiz gün hakkında çıkan Real Madrid'e transfer haberleri sonrası açıklama yapan Kylian Mbappe, "14 yaşımdan beri Real beni istiyor" ifadelerini kullanmış ve İspanyol devinin ilgisini doğrulamıştı. Ancak bu transferde Real'in önündeki engel Monaco'nun oyuncuyu satmak istememesi. Yine de 18 yaşındaki oyuncu için 100 milyon Euro'yu gözden çıkaran başkent ekibi, olası ayrılıkta Fransız yıldızı Ronaldo'nun halefi yapabilir. 


SON ADAY LEWANDOWSKI

Madrid ekibinde son aday ise Bayern'in golcüsü Robert Lewandowski. Alvaro Morata'yı satması beklenen ve Karim Benzema'dan da istenilen seviyede gol katkısı alamayan Real'in Lewandowski'yi transfer ederek Ronaldo'dan oluşacak gol sayısı boşluğunu kapatması bekleniyor.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum