Selçuk İnan Şenol Güneş için Beşiktaş'a mı gidiyor

Bir süredir Galatasaray'da düşük bir performans sergileyen Selçuk İnan, Galatasaray taraftarının tepkilerinin odağı oldu. Takımdan ayrılması gündeme gelen Selçuk İnan'a Şenol Güneş'in sahip çıktığı Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer tarafından iddia edildi.

Selçuk İnan Şenol Güneş için Beşiktaş'a mı gidiyor
17 Ağustos 2017 - 15:57

Editör: Mehmet BAŞKAN

Bir süredir Galatasaray'da düşük bir performans sergileyen Selçuk İnan, Galatasaray taraftarının tepkilerinin odağı oldu. Takımdan ayrılması gündeme gelen Selçuk İnan'a Şenol Güneş'in sahip çıktığı Beşiktaş muhabiri Fırat Günayer tarafından iddia edildi. Beşiktaş yönetiminin Selçuk İnan'a bonservis ödenmemesi halinde transfere olumlu yaklaştığı iddia edildi.

Selçuk İnan Beşiktaş'a mı gidiyor?

Galatasaray'da 2 senedir taraftarın istenmeyen adam ilan ettiği Selçuk İnan'a eski hocası Şenol Güneş sahip çıktı. Fırat Günayer'in iddiasına göre, Selçuk İnan bonservis bedeli ödenmeyecek ise Beşiktaş forması giyecek. Galatasaray yönetiminin Selçuk İnan'ın maliyetinden kurtulmak için bu transfere olumlu bakabileceği söyleniyor.


Selçuk İnan rotasyon oyuncusu olur mu?

Galatasaray'da zor günler geçiren Selçuk İnan'ın yeni bir sayfa açmak için Beşiktaş'ı istediği iddia edildi. Beşiktaş'ta Atiba'nın sezona iyi başlamaması ve Oğuzhan Özyakup'un alternatifinin yeterli olmaması, Şenol Güneş için transferin olumlu raporlanmasında önemli bir etken oldu. Ancak Selçuk İnan'ın Beşiktaş'ta rotasyon oyuncusu olmayı kabul etmeyebileceği öngörülüyor.


Selçuk İnan'ın ilk 11'de forma giyebileceği ve hedefleri olan bir kulüp tercih edeceği tahmin ediliyor. Beşiktaş hedefleri olan bir kulüp olmasına rağmen Selçuk İnan'ın ilk 11 oynayabileceği bir kulüp olmaması, transferi çıkmaza sokan etkenler arasında yer alıyor.

Selçuk İnan mutsuz mu?

Selçuk İnan'ın Galatasaray'a transferinden bu yana ilk defa sezona yedek kulübesinde başlaması, kulüpte artık düşünülmediği söylentilerine neden oldu. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bazı futbolcular yedek de kalabilecek açıklaması yapınca sözlerin Selçuk İnan'a olduğu anlaşıldı.


Selçuk İnan'ın yedek kalmayı sorun etmesi, Galatasaray ile kaptan arasındaki bağların kopmasına yol açıyor. Galatasaray'ın deneyimli orta saha oyuncusunun transfer sezonu kapanmadan Galatasaray'dan ayrılabileceği iddia edildi. Dursun Özbek ve yönetiminin bonservissiz göndermeye ikna olması halinde Selçuk İnan'ın bir sonraki adresi Beşiktaş oluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum