Şenol Güneş aday kadroyu sürprizlerle açıkladı

Şenol Güneş tarafından belirlenen aday kadroya uzun bir aradan sonra Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz da davet edildi.

Şenol Güneş aday kadroyu sürprizlerle açıkladı
15 Mart 2019 - 17:19 - Güncelleme: 16 Mart 2019 - 00:22

A Milli Takımımız'ın 22 Mart'ta Arnavutluk'la, 25 Mart'ta Moldova ile oynayacağı 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçlarının aday kadrosu açıklandı. 

Bu karşılaşmalarda A Milli Takım'ın teknik direktörlüğünü yapacak olan Şenol Güneş tarafından belirlenen aday kadroya uzun bir aradan sonra Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül ve Burak Yılmaz da davet edildi.

A Milli Takımız, 17 Mart Pazar günü saat 18.00'de Riva'da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

A Milli Takımımız'ın 28 kişilik kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:


Şenol Güneş, 18 Mart Pazartesi günü saat 14.30'da TFF tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler de Arnavutluk ve Moldova maçlarının hazırlıklarına aynı gün saat 18.30'da Riva'da yapacakları antrenmanla başlayacak.

A Milli Takımımız, 21 Mart'ta Arnavutluk karşılaşması için Türk Hava Yolları'na ait uçakla Tiran'a gidecek, daha sonra kara yoluyla maçın oynanacağı İşkodra şehrine geçecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş, aynı gün bir milli futbolcu ile birlikte Loro Boriçi Stadyumu'nda saat 18.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, son çalışmasını maçın oynanacağı stadyumda saat 19.00'da yapacak.

Arnavutluk ile Türkiye arasında 22 Mart'ta oynanacak EURO 2020 grup eleme karşılaşması saat 20.45'te başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak.

Moldova maçı Eskişehir'de

A Milli Takım kafilesi, Eskişehir'de Moldova'yı konuk edeceği gruptaki ikinci maç için 23 Mart'ta İşkodra'dan Eskişehir'e geçecek. Ay-Yıldızlıların 24 Mart'ta gerçekleştirilecek Moldova maçı medya aktivitelerinin programı ilerleyen günlerde duyurulacak.

Eskişehir Yeni Stadyum'un ev sahipliği yapacağı Türkiye-Moldova mücadelesi, 25 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak.

A Milliler, Moldova maçının ardından Eskişehir'den İstanbul'a dönecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum