Şenol Güneş: Hak ettiğimiz galibiyetler aldık

Tecrübeli teknik adam, "Kağıt üzerinde iki rakipten de üstün olduğumuzu görüyorduk. Bunun sahada görünmesi önemliydi. İki maçta iyi başlamak istiyorduk, onun gerginliği vardı üzerimizde. İki maçta da oyun üstünlüğümüz vardı, hak ettiğimiz sonuçlar aldık." diye konuştu.

Şenol Güneş: Hak ettiğimiz galibiyetler aldık
25 Mart 2019 - 22:54 - Güncelleme: 27 Mart 2019 - 12:15

Arnavutluk'un ardından Moldova'yı da yenen ve EURO 2020 H Grubu'na ikide iki ile başlayan A Milli Futbol Takımımız'da teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şöyle:

"Eskişehir futbol kenti. Gelen herkesin milli takım etrafında birleştiğini görüyoruz. Sıcaklığıyla, ambiyansıyla güzel ortam yakalamak zor değil. Belki gün gelecek ki antrenmanlara fazla gelmeyin rahat çalışamıyoruz diyeceğiz. Keşke bu olsa."

"Kağıt üzerinde iki rakipten de üstün olduğumuzu görüyorduk. Bunun sahada görünmesi önemliydi. İki maçta iyi başlamak istiyorduk, onun gerginliği vardı üzerimizde. İki maçta da oyun üstünlüğümüz vardı, hak ettiğimiz sonuçlar aldık."

"Geçici görev özel bir durum. Böyle bir şey istemediğim durumdu, hep söyledim. Sezon sonu geleceğim göreve şimdi soyundum. Bu dönem bitti şimdi. Tebliğ gelene kadar böyle bir şey kafamda yoktu, bana çok haksızlık yapıldı ama olur, öyle düşünmüşler, saygı duyarım."


YORUMLAR

  • 0 Yorum