Şenol Güneş Milli Takım'ın başına geçiyor

22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk'la, 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile karşılaşacak olan A milli Takımımız'da bu iki maçta Şenol Güneş'in görev yapacağı belirtildi.

Şenol Güneş Milli Takım'ın başına geçiyor
05 Mart 2019 - 15:10 - Güncelleme: 05 Mart 2019 - 15:24

A Milli Takımımız'ın Arnavutluk ile oynayacağı 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ilk maçının yeri açıklandı.

Arnavutluk'un İşkodra kentindeki Loro Boriçi Stadyumu'nda 22 Mart 2019 Cuma günü oynanacak Arnavutluk-Türkiye karşılaşması TSİ 22.45'te başlayacak.  

Milli Takımımız, grupta iç sahadaki ilk maçını ise Moldova ile 25 Mart 2019 Pazartesi günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda saat 20.00'de oynayacak.

İki karşılaşma da TRT1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Şenol Güneş takımın başında olacak

Bu iki karşılaşmada da Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başında olacağı belirtildi.

aSpor'un haberine göre tecrübeli teknik adamın sözleşmesi 1 Haziran'dan itibaren geçerli olacak olmasına karşın iki milli maçta da görev yapacak.

''Türkiye Futbol Federasyonu'nun acil durumlarda seçtiği teknik direktörü, kulübüyle ilişkisini kesmeden göreve getirebilir'' maddesini kullandığı belirtilirken bu durumda Güneş, Beşiktaş'taki görevine de devam edecek.

Şenol Güneş dün Riva'daydı

Lucescu'nun gönderilmesinin ardından A Milli Takım'da göreve getirilen Güneş, dün sabah Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki tesislerine giderek çalışmalara başladı. Tecrübeli teknik adam yeni dönem için yapacağı teknik direktörlük için çalışma odaları ve tesisisin genel durumu hakkında bilgi aldı.

Bu arada öğleden sonra ise Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın ve Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ise TFF’nin Riva tesislerine gelmesi dikkatleri çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum