Serdar Gürler neden büyük takımlara gitmedi?

Osmanlıspor'un yeni transferlerinden Serdar Gürler, birçok talibi varken neden Osmanlıspor’a gittiğini açıkladı.

Serdar Gürler neden büyük takımlara gitmedi?
21 Temmuz 2017 - 10:45

Kızılcahamam kampında açıklamalarda bulunan Serdar, büyük takımların kariyeri için önemli olmadığını ifade etti.

Geçtiğimiz sezonu iyi bitirdiğini savunan Serdar Gürler, "Bunu istikrarlı bir duruma sokmak istiyorum. İstikrarlı bir Serdar göstermek istiyorum, amacım bu. Başarmak için elimden geleni yapacağım. Büyük takımlardan teklif geldi. Büyük takımlara gitmeyi kariyerim açısından uygun görmedim. Osmanlıspor da küçük bir takım değil. Burada da hedefleri olan bir takım var" açıklamasında bulundu.

Osmanlıspor’un projeleri olduğunu ifade eden Gürler, "Buraya gelirken başkanlarımızla da görüştüm. Başkanlar da bana buradaki hedefleri ve projeleri anlattı. Bu benim kariyerim açısından daha da iyi oldu. Kararımı da çok çabuk verdim. Buraya gelmek için ocak ayında söz vermiştim. Ben sözümün arkasında her zaman dururum. Osmanlıspor ile uzun bir süre önce anlaşmıştım"  açıklamasını yaptı.


NEDEN BÜYÜK TAKIMLARA GİTMEDİ?

Gürler, "Büyük takımlara gitsem de yine savaşır ve formayı alırdım. Oradaki ortamlar çok karışık. Trabzon'da hak ettiğim halde bile beni oynatmadılar. Bu hatayı bir kez daha yapmak istemiyorum. Osmanlıspor'da yerim garanti değil. Benim yerimde oynayan çok yetenekli ve güçlü arkadaşlarım var. İyi oynayan ve iyi bir performans sergileyen formayı alır. Burada da savaşı bırakmayacağım"

Osmanlıspor'daki hedeflerden de bahseden Serdar, "Çok güzel futbol seyrettirmek istiyoruz. Hocamızın da çabası bu yönde. İyi futbol oynayan, zevk veren ve bol gol atan bir Osmanlıspor izlettirmek istiyoruz. Hedefler değişir. İlk 10 hafta içinde ilk 5 içinde olursak şampiyon olmayı isteriz. Maç maç bakmak lazım. Her maç finaldir. Her maçımızı kazanmak için çıkacağız" diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum