Sergio Llull ve Milos Teodosic

Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Bogdan Bogdanovic'in NBA takımlarından Sacramento Kings ile anlaşması üzerine koç Zeljko Obradovic duruma el koydu ve iki süper yıldızla temaslara başladı.

Sergio Llull ve Milos Teodosic
29 Haziran 2017 - 10:04 - Güncelleme: 29 Haziran 2017 - 10:27

Turkish Airlines EuroLeague'de son üç yılın finalisti ve son şampiyon Fenerbahçe, NBA takımlarından Sacramento Kings'e transferi gündemde olan yıldız basketbolcu Bogdan Bogdanovic'in alternatiflerini belirledi.

Milliyet gazetesinde yayınlanan manşet habere göre, Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic, Sırp oyuncu ile ilgili gelişmeler üzerine sarı-lacivertli yöneticilerle görüşerek "Belki daha az maliyetle, en az Bogdanovic kadar iyi hatta daha iyi oyuncu getireceğim" mesajını verdi.

Daha önceki röportajlarında "Gidenlerin arkasından ağlayacak değiliz. Burası büyük bir kulüp, gereken yapılır" diyen tecrübeli teknik adam, yönetimle konuştuktan sonra Real Madrid'in ve EuroLeague'in yıldızlarından Sergio Llull ve CSKA Moskova’dan ayrılacağını açıklayan Sırp gard Milos Teodosic ile temasa geçti. 




Her ikisi de 30 yaşında olan yıldız oyunculardan Sergio Llull, geçen yıl Real Madrid’de 3 milyon Euro alırken, Milos Teodosiç, CSKA Moskova’nın sezon sonunda yaptığı 5 yıl için 40 milyon dolarlık teklifi geri çevirmişti.

İki oyuncunun da Obradovic yönetimindeki Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktıkları, sadece Teodosic'in NBA takımları ile temaslarına göre karar vereceği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin iki oyuncuyu birlikte transfer etmek için şartları zorlayacağı belirtildi.

Bogdan Bogdanovic'in, 3 yıllık sözleşme ile 30 milyon dolar karşılığında NBA takımlarından Sacramento Kings ile anlaştığı belirtilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum