Skrtel'in derbiye yetişme ihtimali doğdu

Fenerbahçe hafta sonu oynanacak Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanın ilk bölümün takıma katılan Martin Skrtel’in derbiye yetişme şansı doğdu.

Skrtel'in derbiye yetişme ihtimali doğdu
20 Eylül 2017 - 19:28 - Güncelleme: 24 Eylül 2017 - 03:01

Sarı Lacivertli ekipte kasığında ağrıları bulunan ve Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyen yıldız stoper Skrtel antrenmanın ilk bölümünde takımla çalıştı. 32 yaşındaki stoper ikinci bölümde ise özel programı uyguladı. Slovak stoperin kademeli olarak da olsa takıma katılması teknik ekibi sevindirirken, futbolcunun derbiye yetişebilmesi için sağlık ekibi ekstra bir efor sarf ediyor.

Skrtel’e derbiye kadar testler yapılacak. Kontrollerin olumlu çıkması halinde tecrübeli stoper derbide forma giyebilecek. Tecrübeli yıldızın yetişememesi halinde Luis Neto’ya yine Roman Neustadter eşlik edecek.

Van Persie derbide yok, Mehmet Topal görev bekliyor..

Robin van Persie’nin durumu ise değişiklik kazanmadı. Sakatlığı bulunan ve antrenmana katılmayan Hollandalı yıldız derbide sahada olmayacak. Alanyaspor maçında dizindeki ağrılar yüzünden forma giyemeyen Mehmet Topal takımla birlikte çalışmaya başlarken, deneyimli futbolcu teknik patron Aykut Kocaman’ın görev vermesi halinde Beşiktaş maçında forma giyebilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum