Sturm Graz - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?

Sarı-lacivertli ekibin UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turundaki maçlarının detayları haberimizde...

Sturm Graz - Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda ?
21 Temmuz 2017 - 16:37 - Güncelleme: 22 Temmuz 2017 - 10:36

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan Fenerbahçe'nin 3. ön eleme turundaki rakibi Avusturya'nın Sturm Graz takımı oldu.

14 Temmuz Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan kura çekimi sonrası Fenerbahçe, Sturm Graz-Mladost Podgorica eşleşmesinin galibiyle eşleşmişti.

KARADAĞ TAKIMINI FARKLI GEÇTİ

Dün gece oynanan  2. önleme turu rövanş maçında Karadağ ekibi Mladost Podgorica'yı 3-0 mağlup eden Sturm Graz Sarı-Lacivertliler'in rakibi oldu.

Sturm Graz'ın golleri 33. dakikada Torsten Röcher, 39. dakikada Phillip Zulechner ve 46. dakikada Deni Alar'dan geldi.

3. ön eleme turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan Sturm Graz dikkat edilmesi gereken bir takım. Geçen sezon Salzburg ve Austria Wien'in ardından ligi üçüncü sırada bitiren Sturm Graz'ı Avusturyalı Franco Foda çalıştırıyor.

Avusturya ekibi son olarak 2015-16 sezonu başında UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda mücadele etmiş ve Rubin Kazan'a elenmişti.

Maçlarını 15.400 kişilik UPC Arena'da oynayan Sturm Graz’ın Avusturya Ligi’nde 3 lig, 4 Avusturya Kupası şampiyonluğu bulunuyor. Siyah-beyaz renklere sahip olan Sturm Graz Avusturya Ligi'ndeki ilk maçını da 23 Temmuz'da St.Pölten ile oynayacak.

DENI ALAR'A DİKKAT

Geçen sezon 37 maçta 17 gol atıp 4 asist yapan Hırvat forvet Deni Alar takımın en tehlikeli ismi. Avusturyalı forvet Fabian Schubert de takımın bir başka golcüsü.

Hazırlık döneminde CSKA Moskova'yı 2-1 mağlup eden Graz daha sonra oynadığı üç maçta galibiyet alamadı.

Fenerbahçe Sturm Graz'la ilk maçı 27 Temmuz Perşembe günü Avusturya'da, rövanşı ise 3 Ağustos'ta İstanbul'da oynayacak.

İLK MAÇ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA

27 Temmuz Perşembe günü saat 20:00'de oynanacak ilk karşılaşmayı beIN Sports canlı olarak ekranlara getirecek. 

3 Ağustos'taki rövanş karşılaşması ise Ülker Stadyumu'nda oynanacak ve DSmart 77. Kanal'dan ekranlara gelecek. Karşılaşmanın başlama saati daha sonra duyurulacak.

Sturm Graz Avrupa Kupaları'nda sadece Galatasaray'la iki kez eşleşti. Oynanan 4 karşılaşmanın ikisi berabere biterken ikisini Galatasaray kazandı ve iki eşleşmede de turu atlayan taraf sarı-kırmızılı ekip oldu.

YENİ TRANSFERLER OYNUYOR

Fenerbahçe yeni sezon öncesi kadrosunu 5 oyuncuyla güçlendirdi. Sarı-lacivertli ekibin bu sezon transfer ettiği Mehmet Ekici, Valbuena, Dirar, Kameni ve Isla Strum Graz'la oynanacak maçlarda forme giyebilecekler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum