Süper Kupa'nın bilet fiyatları belirlendi

Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında 6 Ağustos’ta Samsun'da oynanacak olan karşılaşmanın bilet fiyatları 50 ve 100 lira olarak açıklandı.

Süper Kupa'nın bilet fiyatları belirlendi
21 Temmuz 2017 - 17:24

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası sahibi Atiker Konyaspor’u karşı karşıya getirecek Süper Kupa’nın bilet fiyatları belirlendi. 

6 Ağustos Pazar günü Samsun'da oynanacak Turkcell Süper Kupa müsabakasının organizasyon toplantısı yapıldı. 

Futbol Federasyonu’nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya her iki kulübün temsilcilerinin yanı sıra Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ve Yeni Samsun Stadı yetkilileri ile federasyon çalışanları katıldı. 

25 TEMMUZ’DA SATIŞTA

Yeni Samsun Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları kuzey ve güney tribünleri (kale arkaları) için 50 TL, maraton tribünleri (doğu ve batı) için 100 lira olarak belirlendi. 

Bilet satışının 25 Temmuz Salı günü saat 10.00'dan itibaren taraftarkulubu.tff.org sitesi üzerinden satışa çıkacağı ve bir kişinin TC kimlik numarası ile kendisi dahil en fazla 4 bilet alabileceği açıklandı.

Turkcell Süper Kupa müsabakasında Beşiktaşlı taraftarlar batı ve kuzey tribününde, Konyasporlu taraftarlar ise doğu ve güney tribünlerinde yer ayrıldı.

Mücadeleyi stadyumda seyretmek isteyen engelli futbolseverler için bilet dağıtımı ise Samsun Valiliği tarafından yapılacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum