Terim Çalhanoğlu'na güveniyor

Almanya’nın Bayer Leverkusen kulübünden Milan’a transfer olan Hakan Çalhanoğlu için Fatih Terim La Gazzetta dello Sport'a konuştu. Tecrübeli hoca, milli yıldızın çok iyi bir futbolcu olduğunu ve kısa sürede kendisini kanıtlayacağına inandığını ifade etti.

Terim Çalhanoğlu'na güveniyor
04 Temmuz 2017 - 11:30 - Güncelleme: 04 Temmuz 2017 - 11:59

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu hakkında İtalya’nın ünlü gazetesi La Gazzetta dello Sport’a açıklamalarda bulundu. Milli futbolcunun mücadeleci yapısına dikkat çeken Terim, “Genç yaşına rağmen çok olgun bir oyuncudur. Sakin ama mücadeleci bir kişiliği var ve tam bir profesyonel. İdmanlarda konsantre olup çok çalışır. Maçlara da bunu yansıtır, her türlü gücünü sahaya koyar. Özel yaşantısında da güvenilir bir kişiliği var” diyerek futbolcusuna övgüler yağdırdı.

“BİZİM İÇİN ŞANS”

Çalhanoğlu’nun oynadığı takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden Fatih Terim, “Bir sporcu olarak takım arkadaşlarına en iyisini verir, dayanışma gösterir. Takımına büyük emek veren bir kişiliği vardır. Onun gibi birini çalıştırmak bizim için de bir şans” dedi.

“KENDİNİ KANITLAYACAKTIR”

Milli yıldızın İtalyan futboluna çok kısa sürede adapte olacağına inandığının altını çiten tecrübeli çalıştırıcı, “Takıma hücumda çok katkı sağlayacaktır. Hızlı bir şekilde iyi bir transfer ve büyük oyuncu olduğunu gösterecektir” ifadelerini kullandı. 

Geçen sezon FIFA'dan aldığı ceza yüzünden 4 ay forma giyemeyen milli futbolcu Leverkusen'de 22 resmi maça çıkmış 7 gol, 7 asistlik performans sergilemişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum