Trabzonspor'da Obi Mikel seferberliği

Ekstra idmanlar yapan Nijeryalı orta saha oyuncusunun fiziksel olarak hazır hale geldiği ve Gençlerbirliği maçında teknik direktör Ünal Karaman'dan forma istediği belirtildi.

Trabzonspor'da Obi Mikel seferberliği
11 Eylül 2019 - 13:07 - Güncelleme: 11 Eylül 2019 - 13:19

Süper Lig'in 4. Hafta maçında 15 Eylül Pazar günü kendi sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürüyor.

Bordo-mavili takımın yeni transferi; John Obi Mikel AEK ile oynanan UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yaratmıştı.

Afrika Uluslar Kupası’nda mücadele etmesi nedeniyle takıma geç katılan ve hazırlık kampını kaçıran 32 yaşındaki yıldız futbolcu, hem fizik olarak yetersiz kalmış hem de takıma uyum sağlayamamış, bu nedenle beklenen oyunu ortaya koyamamıştı.

Ancak milli maçlar nedeniyle liglere verilen ara en çok Mikel’e yaradı. Ekstra idmanlar yapan Nijeryalı orta saha oyuncusunun fiziksel olarak hazır hale geldiği ve Gençlerbirliği maçında teknik direktör Ünal Karaman'dan forma istediği belirtildi.

Bordo-mavili ekipte Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı'nın yokluğunda Obi Mikel'in orta sahada forma şansı bulması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor'un TFF'ye bildirdiği 28 kişilik isim listesi de açıklandı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum