Transferin yıldızı Başakşehir'den iki imza daha

Tarihinde ilk kez mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kuran Başakşehir, Kerim Frei ve Manuel Da Costa ile resmi sözleşme imzaladı.

Transferin yıldızı Başakşehir'den iki imza daha
21 Temmuz 2017 - 14:00 - Güncelleme: 21 Temmuz 2017 - 18:40

Geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde eleme turlarına kalmayı başaran Medipol Başakşehir, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Çok az maliyetle çok önemli transferler yapan İstanbul ekibi, son olarak daha önce anlaştığı Kerim Frei ile 4 ve Manuel Da Costa ile de 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 

1.5 MİLYON EURO ÖDENECEK

Geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'tan Birmingham City'ya bonuslarla beraber 2.25 milyon Euro bedelle transfer olan Kerim Frei için Başakşehir, İngiliz ekibine bonuslarla beraber 1.5 milyon Euro ödeyecek. 

GÜMÜŞDAĞ'DAN AÇIKLAMALAR

Yeni transferleriyle 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ, "Kerim Frei ilk kez Abdullah Avcı tarafından Milli Takım'a çağrılan bir oyuncu ve hocamızın ondan çok beklentileri var. Potansiyelli bir futbolcu ve bize önümüzdeki sezon Avrupa'da ciddi katkı sağlayacaktır. Ayrıca Da Costa da Avrupa tecrübesi olan uzun süredir izlediğimiz bir isimdi" ifadelerini kullandı. 

"VISCA KALACAK"

Edin Visca'nın transferiyle ilgili bir soruya da cevap veren Başakşehir Başkanı, "Cengiz Ünder'in ayrılmasının ardından Visca'yı satmayı düşünmedik. Haberlerle ilgilenmedik. Visca bizim oyuncumuz ve ailemizin bir parçası olmaya devam edecek" şeklinde konuştu. 

8. TRANSFER OLDU

Bu sezon transferde çok önemli hamleler yapan Başakşehir; Elijero Elia, Tunay Torun, Mevlüt Erdinç, Aurelien Chedjou, Gökhan İnler, Gael Clichy, Manuel Da Costa ve Kerim Frei'ı transfer etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum