Tudor: Bizim için mükemmel olacak

Galatasaray'da teknik patron Igor Tudor, Östersunds'a elenmelerinin ardından yaptığı basın toplantısında “Bu sene bizim için mükemmel geçecek” dedi. Hırvat hoca istifa etmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Tudor: Bizim için mükemmel olacak
20 Temmuz 2017 - 23:29

Galatasaray’ın Avrupa Ligi’ne veda ettiği Östersunds maçı sonrası taraftarını adeta çileden çıkarırken, teknik direktör Igor Tudor da karşılaşma sonunda ilginç ve bir o kadar da tepki çekecek açıklamalar yaptı. 

Hırvat hoca, “Yeni bir takım kuruyoruz. Takıma yeni arkadaşlarımız da katılacak. Bu sene bizim için mükemmel geçecek” diye konuştu. 

Tudor, “Öncelikle bugün aldığımız sonuçtan ötürü üzgün olduğumuzu söylemek istiyorum. Taraftarımızdan özür diliyorum. Bugün stada bizi desteklemek için gelmişlerdi. Futbolcular da inanılmaz üzgünler. Belki şu an bu sözler iyi gelmeyebilir ama futbolcularım bugün ellerinden gelenin en iyisini yaptılar” ifadesini kullandı. 

“MÜKEMMEL OLACAK”

“Bu karşılaşma bir ay sonra oynansaydı sonuç çok farklı olurdu” diyen Galatasaray’ın hocası, “Yeni bir takım yapıyoruz. Kesinlikle toparlayacağız. Aramıza yeni arkadaşlarımız katılacak. Bu sene bizim için mükemmel geçecek” diye konuştu.  

“İSTİFA ETSEM MUTLU OLURSUNUZ”

Tudor, basın mensuplarına “İstifa ettiğimi duymak sizi mutlu eder” diyerek, “Ben bu elenmeyle ilgili bir saat konuşabilirim ama taraftar bunun sebeplerini umursamaz ve bunda da haklıdır. Ben burada 'İstifa ediyorum' desem siz belki mutlu olursunuz. Sonuçta ne olursa olsun her şeyinizi verseniz de elenen bir Galatasaray var” açıklamasında bulundu.  

Hırvat teknik adam son olarak, “Yani burada futbolu bilen insanlarız. 7 idmana çıkan oyuncularla bu maça çıktık. Bunu anlamanızı istiyorum” diyerek sözlerine noktayı koydu. 

.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum