Üç Büyükler PES 2018'de

Futbol tutkunlarına, PES'severlere müjde.. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Türk Milli Takımı Pro Evolution Soccer 2018'de yer alacak.

Üç Büyükler PES 2018'de
12 Eylül 2017 - 10:07 - Güncelleme: 12 Eylül 2017 - 12:08

Futbol tutkularına müjde.. Aral ve Konami, Pro Evolution Soccer 2018'in Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray takımlarıyla birlikte resmi Türk Milli Futbol Takımını bulunduracağını açıkladılar. Konami futbol serisinin yeni oyunu 14 Eylül Perşembe günü satışa sunulacak.

Türk futbolunun lokomotif takımları; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile Türk Milli Takımı oyuna titizlikle yansıtılacak. Oyuncular, Konami’nin kullandığı teknoloji sayesinde takımın resmi formalarını ve gerçeğine birebir benzeyen futbolcuların görüntülerini kullanabilecekler.

Van Persie, Soldado, Quaresma, Muslera, Belhanda, Bafétimbi Gomis, Oğuzhan Özyakup ve Valbuena, Pepe gibi efsane futbol oyuncuları tüm PES severlerin hayal gücünü ateşleyecek.

PES 2018'in ön siparişleri iki farklı sürümle sunulacak:

1. Dijital bonus içerikli Premium Edition (Kapakta Luis Suarez) ve

2. Legendary Edition (Kapakta Barcelona’nın star oyuncuları).

İkincisini alanlar, aynı zamanda sınırlı sayıda steelbook, PES flaş bellek ve MyClub modu için dijital bonuslar kazanacklar. 

(Usain Bolt agent, PES Legend agent, 1000 oyun içi para, Konami’nin ortaklık imzaladığı Topps şirketinin koleksiyonundaki özel futbol kartlarına erişim olacak)

PES 2018, 14 Eylül Perşembe günü piyasada olacak. Bu efsane oyun, Playstation 4, Playstation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC versiyonlarıyla çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum