Usta Kucka için İtalya'ya gidiyor

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili kulübün başkanı önceliklerinin orta saha olduğunu vurguladı.

Usta Kucka için İtalya'ya gidiyor
23 Haziran 2017 - 15:43

Sezona güçlü kadro ile girmek için çalışmalarını hızla sürdüren Trabzonspor’da başkan Muharrrem Usta beIN Sports ‘a konuştu. 

Muharrem Usta “Önceliğimiz forvet değil, orta saha transferi. Elbette taraftarlarımızın büyük beklentisi var ancak biz öncelikle orta saha transferini tamamladıktan sonra diğer pozisyonlara bakacağız” şeklinde konuştu.

Bordo-mavili takımın başkanı Usta, mevcut kadro yapısının durumu ve yabancı kontenjanından dolayı alabilecekleri oyuncu sayısının az olduğunu belirtti. 

KUCKA İÇİN BAYRAMDA İTALYA’YA 

Juraj Kucka transferinde henüz Milan kulübü yetkileriyle birebir temaslarının olmadığını belirten Muharrem Usta, bayramın 1. günü öncelikli olarak Kucka ve sonrasında da birkaç oyuncu için İtalya'da temaslarda bulunacağını sözlerine ekledi.

Kucka transferinde Galatasaray isminin de geçmesini yorumlayan Muharrem Ustasarı-kırmızılıların Kucka için Milan yetkilileriyle direkt bir görüşmesi olup olmadığına dair bilgisi olmadığını ifade etti.

TAŞÇI BAYRAM SONRASI

Serdar Taşçı'nın olmazsa olmaz olmadığını belirten Usta, “Serdar'ın kulübüyle olan bazı sorunları var. Babasıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Süreç bayramdan sonra netleşecek gibi ancak bu durum devam ederse alternatiflere yöneleceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu arada Kucka'yı listenin başına koyan bordo mavililerin, Cruz Azul'un Şilili orta saha oyuncusu Martin Rodriguez'le de ilgilendiği gelen bilgiler arasında.

Kanat ve orta saha pozisyonları başta olmak üzere birçok mevkide forma giyebilen Rodriguez için bordo-mavililerin bu futbolcunun bonservisiyle kadrosuna katmak istediği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum