VAR'a reklam gelebilir

Gazete, FIFA'nın VAR kullanımı sırasında reklam yayınlanması için birkaç şirketten teklif aldığını ancak bunları geri çevirdiğini yazarken La Liga'nın da aralarında olduğu pek çok önemli ligin bu öneriye sıcak baktığını duyurdu. Öte yandan gazeteye konuşan finans uzmanları, VAR sponsorluğunun liglere 50 ila 100 milyon euroluk ek bir gelir sağlayabileceğini belirtti.

VAR'a reklam gelebilir
08 Mayıs 2019 - 15:54 - Güncelleme: 08 Mayıs 2019 - 19:30

Dünya futbolunun önemli ligleri, ülkemizde de bu sezondan itibaren kullanılmaya başlanan Video Yardımcı Hakem Sistemi VAR ile ilgili büyük bir yeniliğe gitmeye hazırlanıyor. İngiltree'de yayım yapan Financal Times gazetesinin haberine göre VAR nedeniyle topun oyunda olmadığı süre, önümüzdeki yıllardan itibaren farklı şekillerde değerlendirilebilir.

Gazete, FIFA'nın VAR kullanımı sırasında reklam yayınlanması için birkaç şirketten teklif aldığını ancak bunları geri çevirdiğini yazarken La Liga'nın da aralarında olduğu pek çok önemli ligin bu öneriye sıcak baktığını duyurdu. Öte yandan gazeteye konuşan finans uzmanları, VAR sponsorluğunun liglere 50 ila 100 milyon euroluk ek bir gelir sağlayabileceğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum