Volkan Demirel çok mutlu

Tecrübeli file bekçisinin geleceği ile ilgili spekülasyonlar sona erdi. Yeni sezon hazırlık çalışmalarına katılan Volkan Demirel'in yönetimle anlaştığı öğrenildi.

Volkan Demirel çok mutlu
28 Haziran 2017 - 16:39

Fenerbahçe Kulübü ile olan sözleşmesi geride kalan sezonun sonunda biten tecrübeli kaleci Volkan Demirel sarı-lacivertlilerle yeniden anlaşma sağladı.

2002-2003 sezonunun başında Kartalspor'dan transfer olduktan sonra 15 yıl boyunca aralıksız Fenerbahçe kalesini koruyan Volkan Demirel'in tran feri konusundaki spekülasyonlar da sona erdi.

Sezon bitiminde Fenerbahçe'nin sözleşmesini yenilemeyeceği iddiaları dolaşan, yönetimin görüşme yapmadığı Volkan Demirel her fırsatta, "Ben Fenerbahçeliyim. Sözleşme uzatmak için asla para söz konusu olamaz. Boş kağıdı önüme getirsinler imzalarım" diyordu.

Sezon açılışı ile birlikte Fenerbahçe'nin hazırlık çalışmalarına katılan Volkan Demirel'in yönetimle anlaşma sağladığı belirtilirken, tecrübeli eldivenin idmanlarda çok keyifli olduğu görüldü.

35 yaşındaki file bekçisi ile yeni sözleşmenin önümüzdeki günlerde imzalanacağı belirtilirken, Fenerbahçe yönetiminin bir kaleci transferi için daha çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum