Volkan Şen'in menajerinden Galatasaray açıklaması

Fenerbahçe ile karşılıklı anlaşarak serbest kalan Volkan Şen'in Galatasaray ile görüştüğü haberlerini menajeri yalanladı.

Volkan Şen'in menajerinden Galatasaray açıklaması
22 Temmuz 2017 - 17:36

Aykut Kocaman'ın göreve gelmesiyle önce kadro dışı bırakılan ardından da karşılıklı fesih ile Fenerbahçe'den ayrılan Volkan Şen'in adı son günlerde ciddi şekilde Galatasaray ile anılırken, milli futbolcunun menajeri Hakan Korkmaz'dan bu iddialara cevap geldi.

"ASLA GÖRÜŞMEDİK"

Basında çıkan Volkan Şen'in Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor ile görüştüğüne yönelik iddialar hakkında Fanatik'e açıklama yapan menajer Hakan Korkmaz, "Çıkan haberlerin tamamı yalan. İnsanlar bunları nasıl üretiyor idrak edemiyorum. Oyuncum idmanlarını Riva'da yapıyor. İleride neler olur hiçbir fikrim yok ama bugüne kadar Galatasaray ile hiç görüşmedik. Ayrıca yine basında çıkan Atiker Konyaspor haberleri de gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı. 

YURT DIŞINA DA GİDEBİLİR

Daha önce basında çıkan haberlere göre Volkan Şen için hem yurt dışı hem de yurt içinden birçok teklif yapıldığı iddia edilmişti. 

1 GOL ATMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla üç kulvarda toplamda 33 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 1 gol atarken 3 de asist yapmıştı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum