Yanal: Burası Fenerbahçe, bu atmosferi kaldırmak kolay değildir

Tecrübeli teknik adam, "Özellikle çıkarken çok fazla top kaybı yaptık. 25. dakikadan sonra çok fazla top kaybı yaptık ve kontrolü rakibe verdik. Burası Fenerbahçe, burada oynamak ve bu atmosferi kaldırmak, yaşamak kolay değildir." yorumunda bulundu.

Yanal: Burası Fenerbahçe, bu atmosferi kaldırmak kolay değildir
09 Mart 2019 - 22:02 - Güncelleme: 10 Mart 2019 - 12:09

Fenerbahçe'nin deplasmanda lider Medipol Başakşehir'e 2-1 yenildiği maçın ardından sarı-lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Ersun Yanal şöyle konuştu:

"İlk yarının 20 dakikasında yüzde 70'e yüzde 30'luk oranla hakimiyet bizdeydik. Sadece 25 dakikalık bir bölüm var, orada çok kötüydük. İkinci yarıda kontrolü elimize aldık ve pozisyonlara girdik. Atamazsanız golü rakip sizi cezalandırır, onlar da bunu yaptılar."

"Bütün takımın mücadelesini değerlendirmek lazım. Zor bir dönemden geçiyor. Oynadığımızın oyunun karşılığını alamadığımızı düşünüyorum ama bu emeklerin karşılığını elbette alacağız. Taraftarımızı çok iyi anlıyorum. Kazanmak için zamanımız da vardı ama atamadık."

"Özellikle çıkarken çok fazla top kaybı yaptık. 25. dakikadan sonra çok fazla top kaybı yaptık ve kontrolü rakibe verdik. Burası Fenerbahçe, burada oynamak ve bu atmosferi kaldırmak, yaşamak kolay değildir. "

"Ayarlar hala oturtamadı. Türkiye Kupası, Avrupa Ligi derken biz daha yeni başladık. Çok daha iyiye gideceğimizi düşünüyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum