AHMET ERCANLAR

AHMET ERCANLAR


Cocu'ya sabır şart

25 Eylül 2018 - 16:08 - Güncelleme: 05 Kasım 2018 - 16:00

1- Fenerbahçe açısından bakıldığında ilk 6 haftanın en iyi ve en kötü isimleri kimler?

En kötü ismini söylemek pek mümkün değil. Takım olarak kötüydü demek daha doğru. En iyi ismi de söyleyemeyiz çünkü bu da çok değişkendi. Ama Slimani ve Eljif göze batan isimlerdi olumlu anlamda.

2- Phillip Cocu bu baskıyı kaldırabilecek mi? Hollandalı çalıştırıcının kısa vadede neler yapması gerek?

Cocu’ya sabır şart. Ben olsam tüm takıma antrenmanda ip bağlarım ve birbirlerine yakın oynamalarını zorunlu hale getiririm. Tabi ki bağlamak işin esprisi ama takım halinde oynamayı sağlayacak bir şeyler yapmalı Cocu

3- Ali Koç ve Comolli'nin U21 takımını izlemeye gitmesinin ardından Ozan Tufan tekrar kazanılabilir mi?

Ozan Tufan ile ilgili olduğunu düşünmüyorum gitmelerinin tamamen o takıma verdikleri önemi gösteren bir durum. Ozan için sıkıntı oynadığı futbol değil davranışları. Konuşmalarına, yaşam biçimine dikkat etmiyor ve kendine ihanet ediyor. 28 kişilik kadroya alınmadığı için devre arasına kadar oynayamaz. 

4- Fenerbahçe'nin içi çok dağınık gibi.. Bu takımın gerçek saha içi lideri kim olmalı? Benzia bu görev üstlenebilecek yapıda mı?

Benzia şu anda lider olacak gibi gözükmüyor. Slimani bu liderliği alacak gibi. Fenerbahçe’nin en büyük sıkıntısı saha içi ve saha dışı lider oyuncularının yetersiz olması. Emre gittiğinden beri boşluk dolmadı. Bu arada Benzia çok kaliteli bir oyuncu ve bu yıl büyük katkı sağlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum