ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Advocaat gidebilir artık

27 Mayıs 2017 - 21:30

Farklı iki yarı izledik. Fenerbahçe ilk yarıda rakibini kendi yarı alanından çıkarken baskı ile bozup hataya zorladı ve kaptığı toplarla da etkili olmaya çalıştı.

Hücum yönü kuvvetli 4 oyuncusu ile ama doğaçlama gol aradı. Orta sahanın 2 çalışkanı Josef ve Topal arka tarafı iyi organize edip İsmail ve Hasan Ali de orta çizgiye yakın savunma yapınca oyun Trabzon yarı sahasına yığıldı. Ancak beceri eksikliği gol yollarında hatalı pas ve top kayıpları ile sırıtınca bu takım nasıl gol atacak diye bekledim.

Aslında Sow'un golünden daha net pozisyon olacak ataklar ya Emenike'nin ya da Lens'in hatalı pasları ile eridi.

Zaten Trabzonspor neden 2.yarıdaki anlayışını ilk 45 de yapmadı demek de lazım. İlk yarı biterken N'Doye'un 6 metreden vuruşunu çıkaran Volkan avantajı korumuş oldu. 

İkinci yarı bu kez roller değişti.  Trabzonspor daha baskılı hücumda çoğalan bir yapıya bürününce golü buldu. Yorulan RVP, Emenike ve Sow ilerde top tutamayınca 1-1 den sonra kendi yarı alanlarından daha kolay çıkıp Kjaer,Skirtel ve Volkan'a karşı oynamaya başladılar. 

Sonuçta ligi 3.bitirebilmek için 2 maç kala bir beraberlik dahi yetecekti Fenerbahçe'ye. Trabzonspor atamayınca da istediğini almış oldu.

Kadrodaki isimleri tek tek yazmaktan bu sezon gına geldiği için fazla değinmeyeceğim ama yeni sezonda bu akşam izlediklerimizin yarısı bile sahadaysa bilin ki Fenerbahçe yine kayıpları oynayacak demektir.

Bu arada iş bitti ya Advocaat haftaya kalmasa da olabilir. Milli takım diyordu, gidebilir. Zaten aylar önce ruhen gitmişti artık bedenen de gidebilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum