ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Bu mu yeni kadro?

19 Ağustos 2018 - 00:13

Topal, Josef yine bir arada. Hani o koca 2 sezon taraftarı isyan ettiren anlayıştan bahsediyorum. Nasıl olacak bu. Buna mı YENİDEN diyorsunuz siz.

Bırakın bu ikiliyi, Şener'i de 11 başlatınca kaleden orta sahaya kadar eski Fenerbahçe.

YENİDEN diyorsunuz her şeye sil baştan başlamanın heyecanı içindesiniz ama asıl değişimin görülmesi gereken, camiayı ateşlemesi beklenen futbol takımınız hücum hattında oynayan 4 isim dışında eski kadro.

Olmaz, bu işler bu kadar acemice olmaz. Bu yorum COMOLLI ve COCU'ya. Ali Koç önemli bir görev üstlendi. Rakamlar gösteriyor ki enkaz devraldı. Ama ısrarla aynı enkaza yeniden harç katıp inşaat malzemesi yapmak beton kurumadan binayı çökertir. Bu gecenin COCU adına kabul edilebilir tek yorumu, takımda her oyuncunun uzun maratonda neler yapabileceğini ( hazır Benfica maçı yorgunluğu da varken)  görmek için herkese şans vermesi böylece de kimlerin sahte okey olduğunu görebilmesi adına kayıp olur. 

Skoru taktiği oynanan futbolu bir tarafa bırakın, hangi Fenerbahçe taraftarı maç başlamadan önce sahaya çıkacak 11'i görüp heyecan duydu: Sıfır.

İşte POINT budur.

Yıllardır VOLKAN bu koca camianın yükünü taşıyıp başarıya katkı sağlayacak kapasitede değil diyorum. MUSLERA yıllardır GS'ye neler kattı, onunla çalışan genç kaleciler kendilerini nasıl geliştirebildiler bir bakın anlarsınız ne demek istediğimi. Stoper aramayın KALECİ BULUN.

TOPAL-JOSEF takımın gereksiz yan pas yqpmasına katkı sağlıyor gerisi YUSUF DURSUN (Biz gazeteciler aramızda kendine GAZOZ deriz).

ISLA yoksa sağ tarafta hareket yok. Genç yaşına rapten ELJIF yoksa orta saha yok. 

Yaz yaz bitmez. Ancak Fenerbahçe'nin özeti şu: Lig uzun maraton. Telafisi var bu maçın. Ancak, böyle saçma sapan planlamalar, maratonu 5000 m'ye dönüştürüverir, anlayana kadar da iş işten geçmiş olur.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum