ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Skor yanıltmasın

20 Aralık 2016 - 14:29

Bir haller oldu Fenerbahçe'ye. Emenike kadro dışı, Robin Van PESETTİ, Alper Potuk süper formsuz, Lens ilk hallerinden uzak, Aatıf kulübede, Volkan Şen zaten üretemez. 

4-5 hafta süper işler yapan Avrupa'da bile esen Fenerbahçe 2 haftada çöktü. Skor sakın yanıltmasın sadece goller var ortada. 

Yazık hiç bu kadar çaresiz görmemiştim bu takımı. Tabi Ümit Özat'ı da tebrik edelim takımını çok iyi hazırlamış.

Koca 45 dakikada pısırık oynayan Fenerbahçe, pres yapıp rakibini bozup top kaparak kontratak yapan Gençlerbirliği'ni izledi. Top ayağındayken kanatların kapalı olduğu savunmalara karşı ( klasik ) üretemeyen Fenerbahçe, malesef golünü yine topu rakibinden kapıp kontrataktan attı.

Yahu bu takım nasıl bu kadar dağılır anlamak mümkün değil. Hadi golünü atıp gittin soyunma odasına. Ne konuştunuz 15 dk, Ihlamur içip ısınmak dışında?

Ümit Özat hücum için değişiklikler yapınca 60 dk'ya kadar 3 net pozisyon buldu çünkü orta sahası eksik kaldı Fener'in. 

Bu sezon eleştirdiğim Volkan maçın adamı olmayı hakedecek kadar önemli kurtarışlar yaptıysa anlayın Fenerbahçe'nin yediği baskıyı. Düşünün ben yazımı yazıyorum dk 66 hala Gençlerbirliği saldırıyor Volkan çıkarıyor. Yazıma devam edeyim diyorum hop Volkan bir top daha çıkardı. 74 oldu bir top daha. Bu duruma bakarak ayıplarken Fenerbahçe'yi Volkan tek başına direniyor. Muslera dün gecede kaldı desem yanlış olmaz Volkan Demirel onu ikiye katladı.

İrfan Kahveci, Serdar Gürler, Aydın, Khalili Landel Gençlerbirliği adına müthiş oynadılar. Onların şanssızlığı Volkan Demirel oldu. Bu skoru haketmedi Gençler... Skor yanıltmasın 3 oldu ama öncesi Volkan ve sonrası Musa.

Anlayın işte..!

YORUMLAR

  • 0 Yorum