ALİ İSMET URAL

ALİ İSMET URAL


Yazık

30 Eylül 2018 - 21:09 - Güncelleme: 30 Eylül 2018 - 21:11

Geçen hafta Beşiktaş'ın ne kadar dağınık ve kötü oynadığını, Fenerbahçe'nin onlardan daha kötü olduğunu yazmış " bu durum kimseyi yanıltmasın " diye notlar düşmüştüm.

Neymiş efendim " kazanan veya kaybetmeyen takım değişmezmiş " Cocu doğru kadroyu bulmuş.

Yok ya, gördük ne kadar doğru kadro bulduğunu.

Öncelikle; sahadaki kadrodan önce bu maçın sorumlusu Cocu'dur bunu iyi bilelim.

Bitik Aatıf, dengesiz Şener, sadece çırpınan ama sıfır verimli Topal, gol attı diye geçen haftayı kurtaran Ayew. 

29. dakikaya kadar pozisyon yok. Jailson biraz çırpındı, top yaptı, verdi aldı, güzel pas attı. Ayew diziyle direğe vurdu. Şimdi "Golü atsa maçın havası farklı olurdu" mu diyeceğiz.?

Kendimizi kandırmaktan öteye gitmez. Koca 45 dk yı korner atmadan bitiren ve başka pozisyonu olmayan, rakibinin 3 ataktan 3 gol bulduğu bir Fenerbahçe'den bahsediyorum.

Bakın bu karşılaşmanın tüm detayları Fenerbahçe'nin önceki haftalarda oynadığı maçların notlarında var malesef. Yani haftalardır değişen bir şey yok.

Cocu keşke tüm yeni transferler ile yola çıkıp onlarda diretseydi de en azından YENİ TAKIM yakıştırması yapılıp bazı hatalar normal karşılansaydı.

Hasan Ali'yi üstün çabasından ve oyun arzusundan ayrı tutuyorum ama, Roman-Şener-Topal-Atıf-Alper ile bu kadro ESKİ TAKIMI.

Önemli bir not daha ; Geceyi hani Fenerbahçe'ye hep ters gelen Okan Buruk kazanmadı. Fenerbahçe'nin farkında olmayan hocası Cocu kaybetti.

Rize'de geceyi kabullenmeyen sadece taraftarlardı.

Başkan Ali Koç ne kadar üzgündür tahmin etmek kolay ama onun ruhu, çubuklu sevdası ve çubukluya saygısı kısaca "AİDİYET DUYGUSU" bu takımda nasıl oluşacak merak ediyorum. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum