KADRİ KULUALP

KADRİ KULUALP


Göz-Göz yeniden demek istiyor

25 Şubat 2017 - 09:29

TFF 1.Lig’de 22. haftanın açılış karşılaşmasında 5 maçlık galibiyet serisini 6’ya çıkarmak isteyen Giresunspor, istikrarsız bir grafik sergileyen Elazığspor’u konuk etti. Ligin en az gol yiyen takımı olan ev sahibi ekip, pozisyona girmekte zorlandığı maçta Dodo’nun ayağından bulduğu golle ilk yarısını 1-0 önde geçtiği maçın son 45’inde daha çok sahasını savunmak isteyince Elazığspor’un iştahı kabardı ve 80. dakikada gelen penaltı golüyle deplasman takımı skoru eşitledi. Bu golden 2 dakika sonra Recep Aydın sahneye çıktı ve Giresunspor’u yeniden öne geçirdi.

Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yücel İldiz’in öğrencileri galibiyet serisini 6 maça çıkararak puanını 39’a yükseltti ve lider Evkur Y.Malatyaspor ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 1’e indirdi. Kazanamama serisini 3 maça çıkaran Elazığspor da Bayram Bektaş krizi yaşanıyor. Ara transfer döneminde takıma katılan oyuncuların (Kehinde hariç) henüz istenilen performansı gösterememesi beklentilerin altında kalmalarına neden oldu. Taraftarların büyük tepkisini çeken bu durum camiayı krize sürükleyebilir. Mevcut bunalımı ne kadar sürede atlatacakları ligdeki kaderlerini belirleyecek.

YUSUF ŞİMŞEK'Lİ BANDIRMA GOL YAĞDIRDI

Cumartesi’nin ilk maçında hafta içi T.Direktör değişikliğine giden Bandırmaspor, Yusuf Şimşek yönetiminde çıktığı maçta konuk ettiği Ş.Urfaspor’u 4-0 mağlup ederek düşme potasının üzerine çıktı. Karşılaşma boyunca oyuncuların istekli oluşları ve yardımlaşmaları üst düzeydeydi. Kemal Kılıç’ın takımındaki düşüş ise sürüyor. Son haftalarda aldıkları kötü sonuçların etkisiyle yavaş yavaş alt sıralara doğru geriliyorlar. Tehlike çanlarının çalmaması için yeniden bir çıkış yakalamaları gerekecek.

GÖZTEPE MANİSASPOR KARŞISINDA

Bugünün kapanış mücadelesinde Göztepe ile Manisaspor Bornova İlçe Stadyumunda saat 18:30’da karşı karşıya gelecekler. Saat 4 maçında orta sıraların güçlü iki takımı Adana D.S. ile Balıkesirspor Adana’da mücadele ediyorlar. Raporumda gerek zirveyi gerekse küme düşme hattını yakından ilgilendiren Göztepe-Manisaspor randevusunu mercek altına alacağım.

Lige kaliteli bir kadroyla başlamasına ve ilk yarıyı lider kapatmasına rağmen devamını getiremeyen Göztepe, son 3 iç saha maçını kazanamadı ve liderin 3 puan gerisine düştü. Skor bulmakta zorlanmayan, aynı zamanda kolay gol yiyen İzmir temsilcisi, bir türlü beklenen seriyi yakalayamadı. Taraftarlar Okan Buruk’tan takımın kalitesiyle doğru orantılı olarak başarı bekliyor. Geçen hafta 90’da bulduğu iki golle hem takımını hem de hocasını ipten alan isim son haftaların süper yedeği Umut Nayır’dı. Bu maç öncesinde sakat ve cezalılar her iki ekibi de düşündürüyor. Göztepe’de Fucks’un sakatlığı devam ediyor. Yine Sinan Özkan cezasından dolayı takımdaki yerini alamayacak. Manisa temsilcisinde defansın önemli ismi Dimov cezalı, Hüseyin Tok ise maç eksiğinden dolayı forma giyemeyecek. Gosso ve İsmail Haktan Odabaşı’nın cezadan döndüklerini hatırlatalım. İç sahada oynadığı 11 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Göztepe, bu maç ile birlikte hem seyircisiyle barışmak hem de zirveye ortak olmak istiyor. Geçen hafta evinde Giresunspor’a 2-1’le boyun eğen Manisaspor’un deplasmanda oynadığı 10 maçta 2 galibiyet almasına rağmen attığı 13 golü de es geçmemek lazım.

Tüm bu veriler bol gollü, zevkli bir maç izleyeceğimizi gösteriyor. Arda Kardeşler’in yöneteceği karşılaşma TRTSPOR’dan canlı olarak yayınlanacak. Ev sahibi Göztepe’nin kazanamaması halinde camia içinde radikal kararların alınabileceği söyleniyor. Manisaspor ise yeni bir sürpriz yapmak amacında… Onların kaybedecekleri bir şey yok. Bugün olmazsa yenisine bakacaklar. Göz-Göz için alternatifsiz bir maç ve kazanmak için her şeyi yapacaklardır.

İyi seyirler…

YORUMLAR

  • 0 Yorum