KADRİ KULUALP

KADRİ KULUALP


TFF 1. Lig: İlk yarının en başarılısı Erkan Sözeri ve Ümraniyespor

05 Ocak 2017 - 06:15

1. Sezonun ilk yarısında seni en çok etkileyen isim kimdi.. (Yönetici, hakem, futbolcu, teknik adam olabilir)

Beni en çok etkileyen isim Ümraniyespor Teknik Direktörü Erkan SÖZERİ... Elindeki malzeme ile takımının puan sıralamasındaki yeri ters orantılı...

2. Sende en çok etki bırakan maç hangisiydi..

Bu anlamda bende etki bırakan 2 maç var aslında. Biri 15. haftada Eskişehir'de oynanan ve otoriteler tarafından maçın mutlak favorisi olarak görülen Eskişehirspor'un Denizlispor'a 3-0 kaybettiği karşılaşma.

İkincisi ise Ligin 11. haftasında Bornova'da oynanan ve kırmızı kartların havalarda uçuştuğu Göztepe-Bandırmaspor maçı... 3-1'den geri gelen Bandırmaspor'un performansı beni çok etkiledi.

3. Performansıyla hayal kırıklığı yaratan üç isim.. (Yönetici, hakem, futbolcu, teknik adam olabilir)

Adanademirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'nun göreve gelmesinden sonra beklentiler oldukça yüksekti. Yeni bir Adana hikayesi yazacağı söyleniyordu. Kadro kalitesi de buna müsaitti. Ama bugün itibariyle istenilen yerde değilller.

Hakemler genel anlamda hayal kırıklığıydı maalesef. Bu sene gerek Süper Toto Süper Lig'de gerekse TFF 1.Lig'de hakemler maçların önüne geçtiler.

4. İlk yarının onbirini nasıl yaparsın..

KALECİ: Ruud Boffin (Eskişehirspor)

DEFANS: Okan Alkan (Balıkesirspor), Joan Oumari (Sivassspor), Özgür Çelik (Bandırmaspor), Ziya Erdal (Sivasspor)

ORTA SAHA: Azubuike (Y.Malatyaspor), Traore (Elazığspor), Halil Akbunar (Göztepe), Erkan Zengin (Eskişehirspor), İbrahim Akdağ (Ümraniyespor)

FORVET: Rydell Poepon (Boluspor)

5. Transfer döneminde şampiyonluğa oynayan takımların hamlelerini nasıl görüyorsun..

Süper Ligi hedefleyen takımlar arasında Eskişehirspor'un transfer yasağının bulunması ara transfer dönemini pas geçeceği için dezavantaj gibi görünüyor.

Boluspor'un prensip anlaşmasına vardığı Heerenveen'li Mitchell Te Vrede takıma güç katacaktır. Musa Sinan Yılmazer ve Guido Koçer de kadro derinliği için önemli isimler...

Göztepe nokta transfer yapma amacında... Daha önce bu ligde şampiyonluklar kazanmış Murat Akın transferi ön libero sorunlarına çözüm getirecektir. Hamit Altıntop'la da ilgileri var.

Sivasspor ise Gekas ile gücüne güç kattı. Ayrıca eski futbolcusu Gökhan Süzen'i de Tokatspor'dan geri aldılar. Kadro kaliteleri bir tık daha yukarı çıktı böylelikle...

Malatyaspor Ahmet Burak Solakel ve Sinan Özkan ile yollarını ayırdıktan sonra ilk transferini Sezer Özmen'i alarak gerçekleştirdi. Forvet mevkiine arayışları devam ediyor.

Bugün itibariyle Göztepe ve Sivasspor'un rakiplerine göre bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

6. İlk yarının en başarılı ve en başarısız takımları hangileriydi..

İlk yarının en başarılı takımı dar rotasyonuna ve kadro kalitesinin 1. torba takımlarına göre zayıf olmasına rağmen Erkan Sözeri'yle yakaladığı başarılı grafikle Ümraniyespor bence... En başarısız takım ise her sene büyük paralar harcamasına rağmen bir türlü istenileni veremeyen Adana Demirspor...

5 Ocak 2017 - futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum