MERT AYDIN

MERT AYDIN


Kocaman'ın avantajları önemli

22 Mayıs 2017 - 17:50

1. Başakşehir'e elenerek kupaya da veda eden Fenerbahçe'de gelecek sezon için resmen açıklanmasa da Aykut Kocaman'la anlaşıldı. Kocaman doğru bir seçim mi..

Kocaman’ın oynattığı futbolu beğenen var beğenmeyen var. Ama konjonktürde Kocaman doğru seçimmiş gibi görünüyor. Olası seçim artı UEFA sınırlaması yerli bir teknik adamı şart koşuyor. Aykut Kocaman da kulübün dinamiklerine hakim, şampiyonluk kazandırmış, UEFA yarı finali oynatmış bir teknik adam. Sadece onun sakin ve prensipli yapısı ve Aziz Yıldırım’ın tepkisel anlayışının yeniden bir araya gelmesi bir sorun yaratabilir mi onu merak ediyorum.

2. Taison, Mehmet Ekici, Harun, Ömer Ali Şahiner, Sakıp gibi isimlerin transferde adı geçiyor. Fenerbahçe'nin alması gerekir dediğin isimler kimler?

Teknik direktörün oyun yapısına göre oyuncu gerekiyor. Diego kötü futbolcu muydu? Burada sayılanların hepsinin kalitesi iyi. Burada detaylara inmek gerekiyor.

3. Volkan Demirel 1 yıl daha anlaşma sağladı. Hasan Ali, Lens ve Sow için girişimler sürüyor. Bu üç isim de kalmalı mı?

Hasan Ali bence birinci sol bek olmamalı. Ama hırsı, sporcu ahlakı ve deneyimiyle takımda kalmalı. Lens kalmalı diyeceğim ama maliyeti önemli. Sow’un bu sezonki probleminin yaz çalışmasında olmaması olduğunu düşünüyorum. Ama onda da maliyet iyi kontrol edilmeli.

4. Van Persie konusu nasıl çözümlenmeli?

En az zararla gönderilmeye çalışılmalı. Bu işi uzatmanın iki tarafa da faydası yok.

5. Beşiktaş-Başakşehir yarışından bir sürpriz çıkar mı?

Bence çıkmaz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum