ÜMİT ÇELİK

ÜMİT ÇELİK


Taraftarların biraz sabırlı olması gerekiyor

19 Ağustos 2019 - 23:05

2019-2020 Cemil Usta sezonu tüm spor camiasına hayırlı uğurlu olsun. Dilerim, hakemlerin, federasyonun, Merkez Hakem Kurulunun kararlarının konuşulmadığı, bol goller izlediğimiz, herkesin hayal ettiği, üst düzey bir lig gibi mücadele dolu bir sezon geçiririz.

Fenerbahçe, sezona büyük bir değişim ile başlıyor. Birçok eski futbolcusu ile yollarını ayırdı ve ayırmaya devam ediyor. Yerlerine yeni oyuncularla ciddi takviyeler yaptı. Oyuncuların çoğu geleceğe yönelik isimlerdi. Eljif Elmas gibi parlatarak, Avrupa piyasasına sunmak, Ali Koç’un önemli hamlelerinden birisiydi. Genç yeteneklerin bir kısmı başka takımlara kiralanarak oynaması sağlanacak. Bu da gelecek açısından Fenerbahçe’nin elini güçlendirmiş olacak.

Taraftarlarımız ise önemli isimlerin transferi ve diğer takımlara karşı psikolojik üstünlük yaratmak adına çok istekliler. Geçen sezon ki kötü performansa rağmen, özellikle “Fener Ol” projesine inanılmaz destek sağlayarak ve hatta stadı kötü oyun ve skorlara rağmen doldurarak, Ali Koç’a gösterdikleri güvenin karşılığında, bunu hakkettiklerini düşünüyorum. Ancak işin FFP tarafı da var. İpler Ali Koç’un elinde olsa neler yapabileceğini tahmin bile edemeyiz. İnşallah bu sene Şampiyon oluruz ve artık olmamız gereken yerlere doğru hareket ederiz.

İnanılmaz bir potansiyelde olan Fenerbahçe’nin gücünün farkında olanlar zaten zarar vermek için hazır da bekliyorlar. Taraftarların biraz sabırlı olması gerekiyor. Geçen sezon da görüldüğü üzere alınacak her puanın, atılacak her golün çok büyük önemi var ve kayıplar olsa bile uzun vade de bunlar telafi edilebiliyor. Bu yüzden özellikle oyuncuları ıslıklamak yerine daha fazla destek olmalı, kendisini düzeltmesine yardımcı olmalıyız. Fenerbahçe’ye bir oyuncu geldi ise mutlaka kendisini öncesinde ispat etmiştir. Başta Ersun Yenal olmak üzere teknik heyete de desteğin sürmesi gerekli. Tüm taraftarlarımızdan altını çizerek rica ediyorum. Bu yıl şampiyonluk istiyorsak, takıma sonuna kadar destek olalım. Fenerbahçe bu yıl şampiyon olursa, seneye nasıl şahlanacağını hepimiz biliyoruz. Bu yüzden desteklememiz şart.

Son olarak, “Fener Ol” projesine tüm taraftarları mümkün olduğunca tekrar destek olmaya davet ediyorum. Sezonun Fenerbahçe açısından büyük başarılarla geçmesini, sonunda da Şampiyon olarak tamamlamasını temenni ediyorum. Tekrardan belirteyim ki; “O sene bu sene, Biz Şampiyon Olacağız.”

Görüşmek üzere…

YORUMLAR

  • 0 Yorum