YAĞIZ SABUNCUOĞLU

YAĞIZ SABUNCUOĞLU


Mustafa Pektemek: Form geçici klas kalıcıdır

05 Şubat 2017 - 07:02

Mustafa Pektemek, bu geceki performansıyla ismini Türkiye'ye duyurduğu günlere hepimizi geri götürdü. O dönemlerdeki performansıyla ''A Milli Takım yeni bir forvet kazanıyor'' söylemlerine özne olmuştu.

Akabinde gelen Beşiktaş transferi ve yükselişinin devamı, ona inananları ve güvenenleri sevindiriyordu ama bir sakatlık belası yakasına yapıştı ki sormayın gitsin.

Arka arkaya gelen sakatlıklar kariyerini geri götürse de ''Klas geçici, form kalıcı'' sözünü bugün bir kez daha zihinlerimize hatırlattı. Beşiktaş'taki düşüşüne rağmen ona bir şans verip tekrar Türk futboluna kazandırmak isteyen Abdullah Avcı'ya bugünkü oyunuyla ve turu getirerek bir şekilde teşekkür ediyordu Pektemek...

ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜŞ SİNYALİ

Başakşehir'deki dar forvet rotasyonuna Mehmet Batdal'ın arkasında kalarak destek veriyordu ama bugüne kadarki çıkışını bir türlü futbolseverlere gösterememişti. 

Adebayor'un gelişi miydi onu eski günlerine döndüren, yoksa sakatlıktan kurtulup fizik-kondisyon olarak da belli bir seviyeye gelişi mi onu ilerleyen maçlardaki performansı gösterecek ama, maçı Pektemek'in damga vurduğu anlarında kenardan izleyen Adebayor'un da onu beğenip, ''Pektemek'i nasıl keserim?'' diye düşünmeye başlamasına sebep olan performansıyla, yine eski günlerdeki gözlerimizin pasını silen oyununa geri dönüşü, hem futbolseverleri hem de Başakşehir taraftarlarıyla onu tekrardan Türk futboluna kazandırma yolunda ilk adımı atan Abdullah Avcı'yı fazlasıyla mutlu etmiştir.

Bugünkü performansıyla tekrar eski Mustafa Pektemek'e dönüş yolunda ilk ateşi yakan tecrübeli forvet, ikinci baharını yaşayacağı en doğru adreste, bakarsınız belki sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsler.

Neden olmasın?

5 Şubat 2017 - futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum