Zidane çok mutlu

İki maç sonunda Barcelona’yı geçerek İspanya Süper Kupası’na uzan Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane, açıklamalarda bulundu.

Zidane çok mutlu
17 Ağustos 2017 - 11:28

İspanya Süper Kupası’nı 3-1 ve 2-0’lık skorlarla müzesine götüren Real Madrid’in başarılı hocası, sonuçtan çok mutlu olduğunu belirtti.

"Mutluyuz"

Görevi başında 7.kupasını kazanmanın gururunu yaşayan Zinedine Zidane, takımının 2-0 kazandığı Barcelona maçının ardından kameraların karşısına geçti. Sonuçtan çok mutlu olduğunun altını çizen Fransız menajer, “Bu maçtan çok güçlü işaretler aldık. İki büyük maç yaptık ve bu maçlarda iyi oynadık. Sahada çok güçlüydük” diye konuştu.

"Bütün kupalara talibiz"

Önlerinde bu sezon kazanabilecekleri 4 kupa daha bulunduğunun altını çizen 45 yaşındaki başarılı teknik adam, “Oyuncularımla sezona bu şekilde başladığım için çok mutluyum. Süper Kupa’yı kazandık. Şimdi sonuna kadar savaşmalıyız” diye konuştu. Aseensio hakkında da konuşan Zidane,  “Asensio harika işler yapmıyor. Biz takım olarak iyiyiz” yorumunda bulundu.

Zinedine Zidane göreve geldiği 2015-16 sezonunun ortasından iitbaren 2 Şampiyonlar Ligi, 1 La Liga, 2 UEFA Süper Kupası, 1 Kulüpler Dünya Kupası, 1 İspanya Süper Kupası'nı kazanma başarısı gösterdi.

Fransız teknik adam bu süre içinde Real Madrid'le birlikte çıktığı 90 resmi maçta 69 galibiyet elde etti ve 7 kupa kazandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum